Andrew Garfield og Ryan Reynolds:

Skulle fortelle om DET Golden Globe-kysset. Da utviklet intervjuet seg til noe helt annet

Skuespilleren lot seg rive med. 

OPPSIKTSVEKKENDE: Andrew Garfield og Ryan Reynolds kysset hverandre under Golden Globe-utdelingen natt til mandag. Nå forklarer Garfield hvorfor det hele skjedde. Foto: Wenn.com, NTB scanpix
OPPSIKTSVEKKENDE: Andrew Garfield og Ryan Reynolds kysset hverandre under Golden Globe-utdelingen natt til mandag. Nå forklarer Garfield hvorfor det hele skjedde. Foto: Wenn.com, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til mandag var det duket for Golden Globe-utdeling i Hollywood, og USAs fremste skuespillere hadde møtt opp for å sole seg i glansen. I kjent stil bød utdelingen på rød løper, humor, utdeling av statuetter og et noe overraskende politisk innslag signert Meryl Streep.

En som klarte å stjele oppmerksomheten uten å stå på scenen var skuespiller Andrew Garfield, kjent fra blant annet «Spider Man». Da Ryan Gosling stakk av med seieren innen kategorien beste mannlige skuespiller, brukte han takketalen sin på å blant annet takke kona Eva Mendez.

Gosling var nominert sammen med blant andre «Deadpool»-skuespiller Ryan Reynolds, som måtte gå tomhendt hjem fra prisutdelingen. Han fikk seg imidlertid et minne for livet. Garfield kysset nemlig Reynolds, noe seere bemerket seg. Det kunne man se da kameraene viste Gosling på vei opp mot scenen.

- Øm elsker

Taperkysset fikk massiv oppmerksomhet i sosiale medier, mye fordi én av dem i alle fall har fast følge. Mens sladderpressen skal ha det til at Garfield er av og på med skuespiller Emma Stone, er Reynolds gift med «Gossip Girl»-stjerna Blake Lively.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer