Henrik og Liva Ingebrigtsen:

- Skulle gjerne hatt et par til

Løperen utelukker ikke flere barn med kona.

GODT GIFT: Henrik og Liva Ingebrigtsen møttes for sju år siden. Sammen har de to døtre, men innrømmer at det kanskje kan bli fler. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODT GIFT: Henrik og Liva Ingebrigtsen møttes for sju år siden. Sammen har de to døtre, men innrømmer at det kanskje kan bli fler. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 fikk den eldste av Ingebrigsten-løpebrødrene, Henrik, sin Liva - og det var med det enda en i byen som kunne smykke seg med det gjeve Ingebrigtsen-navnet.

Henrik Ingebrigtsen (30) har de seineste åra vært å regne som en av verdens beste løpere, men hjulene ruller ikke på hjemmebane uten Liva (25).

Hun har blitt et kjent navn for mange, spesielt på sosiale medier, der hun oppdaterer følgerne sine gjennom en svært travel hverdag.

I forbindelse med premieren på den nye «James Bond»-filmen på Colosseum i Oslo, kunne 25-åringen avsløre hvordan hun klarer å sjonglere alt fra skole, mammarollen, hverdagslige gjøremål og jobb.

Utelukker ikke flere barn

På sosiale medier har hun nemlig fått mye skryt for hvordan hun takler hverdagens stressende gjøremål.

- Har du ekstra mange timer i døgnet?

- Nei, jeg har egentlig ikke det, men jeg har blitt veldig flink til å finne ut hva som er viktig å få gjort. Det er bare å lage liste og få det gjort. Må man så må man, smiler hun.

At ukedagene fylles opp - og vel så det - er det ingen tvil om. Hun legger imidlertid ikke skjul på at ektemannen Henrik mer enn gjerne skulle hatt enda mer å gjøre. Paret har døtrene Olivia og Charlotte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer