Morten Hegseth:

- Skulle ha fakkeltog for Tore

«Skal vi danse»-dommeren forteller om hetsen.

SINTE MELDINGER: Flere har sendt sinte meldinger til Morten Hegseth, etter at han erstattet Tore Petterson i «Skal vi danse»-dommerpanelet. Foto: Espen Solli / TV 2
SINTE MELDINGER: Flere har sendt sinte meldinger til Morten Hegseth, etter at han erstattet Tore Petterson i «Skal vi danse»-dommerpanelet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag var det premiere på «Skal vi danse: all stars», hvor det er tidligere vinnere og seerfavoritter som kjemper om dommernes poeng og seerstemmer.

Årets sesong er derfor litt annerledes enn tidligere, men dette er ikke første gang TV 2 gjør endringer.

Noen måneder før premieren i fjor, ble det nemlig kjent at den klassiske dommerfireren skulle bli til en trio, og at Egor Filipenko (34) og Tore Petterson (43) ble byttet ut med Morten Hegseth (36).

Da lot ikke reaksjonene vente på seg.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

Måtte få skjult nummer

Til God kveld Norge forteller Hegseth at det tikket inn en rekke sinte meldinger da han hadde gjort debut i dommerstolen.

- Da jeg tok av flymodus på telefonen etter sending så tenkte jeg hver gang «ååh, hva skjer nå», fordi det var så mange meldinger, uttalte han under intervjuet ifølge TV 2.

Tilbakemeldingene skal blant annet ha dreid seg om at han ikke er faglært danser. Flere var også sinte for at han hadde «tatt plassen» til Petterson, som er ekskjæresten til Hegseth.

- Det var noen som lagde en facebookgruppe der de skulle ha fakkeltog for Tore. Jeg inviterte dem faktisk til å komme med fakkeltog i gata mi, for det synes jeg var litt ikonisk, uttalte Hegseth videre i God kveld Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.