- SKULLE ØNSKE HUN HADDE MER KLASSE: Artisten Seal (49) angriper modellekskona Heidi Klum (39) for å ha vært utro med livvakta mens de var gift. Foto: Stella Pictures
- SKULLE ØNSKE HUN HADDE MER KLASSE: Artisten Seal (49) angriper modellekskona Heidi Klum (39) for å ha vært utro med livvakta mens de var gift. Foto: Stella PicturesVis mer

- Skulle ønske hun hadde hatt litt mer klasse

Seal angriper modelleksen Heidi Klum for å ha vært utro med livvakta.

(Dagbladet): De ble en gang sett på som et av Hollywoods lykkeligste ektepar, artisten Seal (49) og den tyske supermodellen Heidi Klum (39).

- Litt mer klasse I januar ble det imidlertid klart at kjendisparet var separert, med kommentaren at de «kommer til å fortsette å være glade i hverandre».

Nå ser det derimot ut til å være mer vondt blod enn gammel kjærlighet mellom de to.

Seal anklager nemlig supermodelleksen for å ha hatt et forhold med livvakta mens de ennå var gift, en livvakt hun nå har blitt avbildet en rekke ganger med.

- Jeg hadde ikke forventet at Heidi plutselig skulle bli ei nonne. Jeg hadde ikke forventet noe mer av ham, men jeg skulle ønske at Heidi hadde vist litt mer klasse og i alle fall ventet til vi var separerte med å involvere seg med hushjelpa, sier Seal til underholdningsnettstedet TMZ.

- Nå vet dere Skilsmissen mellom de to ble endelig i april, og nå sier Seal at det var Klums sidesprang som endte ekteskapet.

- Nå går jeg ut i fra at dere alle vet svaret dere har lett etter de siste månedene, sier han videre.

Seal fridde til «Victoria's Secret»-modellen tilbake i 2004 med en gul diamantring på mer enn ti karat, og paret giftet seg i Mexico i mai 2005.

LYKKELIGE DAGER: Den tyske supermodellen Heidi Klum (39) og Seal (49) var gift i sju år - før ekteskapet tok slutt tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sammen har de barna Leni (7), Henry (6), Johan (5) og Lou (2), som de også snakket om da de kom med skilsmissenyheten.

- Vi har hatt den dypeste respekt for hverandre gjennom forholdet, og kommer til å fortsette å være glade i hverandre, men vi har vokst fra hverandre. Dette er en minnelig prosess, og våre barns beste kommer fortsatt til å være vår førsteprioritet, spesielt i denne overgangsfasen, sa Klum den gang.

Klum har så langt ikke kommentert eksmannens anklager.

POPULÆR UNDERTØYSENGEL: Heidi Klum (39) har vært undertøysengel for «Victoria's Secret» siden 2002. Her er skjønnheten på catwalken i 2005. Foto: Stella Pictures Vis mer