TikTok:

Skutt og drept på date

TikTok-profilen Anthony Barajas (19) og Rylee Goodrich (18) var på sin første date da tragedien inntraff.

DØD: TikTok-profilen Anthony Barajas ble bare 19 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØD: TikTok-profilen Anthony Barajas ble bare 19 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske TikTok-profilen Anthony Barajas (19) ble mandag denne uka skutt da en person løsnet skudd midt under en filmvisning på en kino i byen Corona utenfor Los Angeles i USA.

Barajas var på stevnemøte med ei jente da tragedien inntraff, ifølge Insider. Han og 18 år gamle Rylee Goodrich ble funnet av kinopersonalet først etter at filmen var slutt. Goodrich ble bekreftet død med det samme.

Barajas ble fraktet til sykehus i all hast og lagt i respirator, der han i flere dager har kjempet for å overleve. Lørdag gikk lokalt politi ut og bekreftet at han har gått bort som følge av skadene etter skytingen.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Døde

Han døde lørdag morgen, bare 19 år gammel. Hans nærmere en million følgere på videodelingsappen TikTok er nå i sorg etter det tragiske dødsfallet.

«Vi sender våre tanker og kondolanser til hans familie og venner», skriver politiet i uttalelsen. Politiet opplyser også at saken er under etterforskning, og at en 20 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for drap.

Motivet ukjent

Politiet sier også at de foreløpig ikke vet hva 20-åringens motiv var.

Goodrichs far har uttalt til amerikanske medier at dattera og Barajas var på sin første date sammen. De så filmen «The Forever Purge» på kinoen Regal Edwards da det brått ble løsnet skudd mot dem. Det var rengjøringspersonalet som fant dem etter filmens slutt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer