PnB Rock:

Skutt og drept

Den amerikanske rapperen PnB Rock (30) ble skutt og drept mens han spiste på en restaurant med kjæresten i Los Angeles mandag.

DREPT: Den amerikanske rapperen Rakim Hasheem Allen, også omtalt som PnB Rock, ble skutt og drept da han spiste på en restaurant i Los Angeles mandag. Foto: NTB/Chance Yeh/Getty Images for Atlantic Records/AFP
DREPT: Den amerikanske rapperen Rakim Hasheem Allen, også omtalt som PnB Rock, ble skutt og drept da han spiste på en restaurant i Los Angeles mandag. Foto: NTB/Chance Yeh/Getty Images for Atlantic Records/AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Los Angeles Times døde den amerikanske rapperen PnB Rock av skadene han ble påført. Den 30 år gamle rapperen, hvis egentlige navn er Rakim Hasheem Allen, ble hastet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Politiet bekrefter overfor Los Angeles Times at de rykket ut til den aktuelle restauranten i 13-tida lokal tid.

Politisjef Kelly Muniz i Los Angeles sier til avisa at en mistenkt skal ha dukket opp på restauranten med et skytevåpen og krevd gjenstander fra offeret. Kilder opplyser til avisa at det skal ha dreid seg om smykkene til Hasheem Allen.

- Han skjøt offeret, løp ut sidedøra til en fluktbil og flyktet fra parkeringsplassen, sier hun til avisa.

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen i saken.

PnB Rock er opprinnelig fra Philadelphia, og er mest kjent for låtene «Fleek» fra 2015 og «Selfish» fra 2016, som begge kom på USAs offisielle hitliste Billboard Hot 100. Han har også samarbeidet med en rekke store artister, blant annet Ed Sheeran og Chance the Rapper.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer