Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

- Skvatt plutselig

Røper detaljer fra bryllupsreisen.

HERR OG FRU: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard giftet seg for kort tid siden, og nylig var de på bryllupsreise. Foto: Espen Solli
HERR OG FRU: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard giftet seg for kort tid siden, og nylig var de på bryllupsreise. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

I juni kunne Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55) endelig bli erklært rette ektefolk etter å ha vært forlovet i tre år. Etter både bryllup på Hotel Continental og bryllupsfest på en nattklubb i hovedstaden, var paret klare for å nyte sin første reise som nygift.

FØRSTE NATT: I «Vendela + Petter gifter seg» forteller Vendela Kirsebom om den første natten hun tilbrakte med forlovede Petter Pilgaard. Reporter: Katrine Bjelke. Video: TV 2/Nora Skavhaug Vis mer

I TV 2-serien «Petter og Vendela gifter seg» forklarte Kirsebom at flere har vært nysgjerrige på hvor bryllupsreisen skulle finne sted.

- Alle spør om vi skal til Maldivene eller Miami, Karibien, et eller annet fancy sted. Men vi har leid ei hytte på Veierland i Norge, avslørte Kirsebom i seriens siste episode.

Veierland er en øy like ved Tønsberg, og der skulle det nygifte paret nyte en romantisk hyttetur på det de beskrev som en «fantastisk liten, hvit sørlandshytte»

I «The Pilboms»-podkastens nyligste episode åpner paret nå opp om bryllupsreisen sin.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

Besøk av plageånd

Der forteller de også bakgrunnen for hvorfor valget falt på nettopp Veierland. Etter å ha vært på Veierland i fjor, skjønte de at det var det rette stedet å dra på bryllupsreise.

Men alenetida varte imidlertid ikke lenge. Ifølge paret fikk de besøk av en ubuden gjest: En innpåsliten gråmåke.

Det hele startet da fuglen satte seg tett ved bordet der paret spiste, noe de først ikke tenkte over.

- Så sto jeg inne og skiftet og skulle ta på meg bikini og bade litt, og da skvatt jeg plutselig, for der sto han. Rett inne i stuen, forteller Kirsebom.

SPENT: Jan Thomas røper at han er spent før fredagens bryllup med Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Reporter: Sofie Losen. Video: Edward Stenlund / Dagbladet TV Vis mer

Deretter begynte måka, som blir beskrevet som vill, å ta seg til rette i stuen. Pilgaard så seg nødt til å stenge terrassedøra for å slippe unna måka.

- Hver gang jeg glemte det sto han inne og hakket på sko, kurver og alt som er. Han fantes ikke redd.

Selv da Kirsebom skrek, stirret bare måka tilbake som om det var han som var hyttas rettmessige eier.

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har hittil ikke besvart Dagbladets henvendelser.

LEKEN: I siste «Sofa»- episode for 2021 får Petter Pilgaard får leken gave av forloveden Vendela Kirsebom. VIideo: TV 2 Vis mer

- Han var jo som en hund, for da jeg lukket terrassedøra så sto han og hakket på vinduet med nebbet i flere timer. Jeg trodde han skulle bli med å legge seg med oss faktisk, minnes Pilgaard.

Til slutt fikk ekteparet jagd ut fuglen, og fikk omsider nyte bryllupsreisen med bading og grilling- selv i regnvær.

Stjernespekket

Paret har med andre ord hatt en innholdsrik bryllupsreise, og tok også med seg en bit av bryllupet på tur: brudebuketten. Den ble til slutt kastet da bryllupsreisen var over.

Som nevnt deltok flere kjente fjes i Vendela og Petters bryllup. Blant kjendisene var Kirseboms forlover Jan Thomas (55) og hans samboer Harlem Alexander (34).

«SOFA»: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard snakker om at Khloé Kardashian brukte et bildet av Vendela. Vis mer

Leif Einar «Lothepus» Lothe (52) fikk på sin side æren av å være ringbærer.

Også Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus (44) var i stjernebryllupet, og Noman Mubashir (48) var kveldens toastmaster.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer