Simon Nitsche:

- Skylder dem en date

TV-profilen har fått mange rare - og søte - forespørsler fra ivrige sjekkere.

SINGEL?: Simon Nitsche åpner seg om kjærlighetslivet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL?: Simon Nitsche åpner seg om kjærlighetslivet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Simon Nitsche (30) har blitt en populær fyr, og kanskje spesielt mange var det som fikk øynene opp for ham etter at han vant «Skal vi danse» i fjor høst.

Den gang danset han med proffdanser Helene Spilling (26), og det tok i kjent stil ikke lang tid før romanseryktene begynte å svirre.

Danseparet var imidlertid raske med å avkrefte at det var noe mer enn vennskap på gang.

Siden den gang har nok flere lurt på hva som egentlig er status på kjærlighetslivet, og kanskje til og med noen som lurer på hvordan man sjekker opp programlederen.

PREMIEREKLAR: Simon Nitsche og Helene Spilling skal danse sammen i årets «Skal vi danse», og på spørsmål om flørt, svarer de dette. Reporter: Celina Morken. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

- Date fordi mormor er fan

Da Dagbladet møtte Nitsche i Bergen i forbindelse med Gullruten, kunne han imidlertid avsløre nettopp det. Han legger heller ikke skjul på at det har kommet en del interessante forespørsler fra det motsatte kjønn.

- Det er jo noen som har ... sier han og drar litt på svaret, før han fortsetter:

- Jeg syns det rareste kanskje er at mange mener at de vil ha en date fordi mormor er fan. Eller at tante er fan. Den er jo søt, først og fremst. Men jeg vil jo helst at de skal være fan, ikke nødvendigvis hele slekta. Men det er en god start, ler han.

I FINSTASEN: Simon Nitsche på rød løper i forkant av Gullruten i Bergen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I FINSTASEN: Simon Nitsche på rød løper i forkant av Gullruten i Bergen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Videre forteller han at det titt og ofte har skjedd at fedre kommer bort til ham for å selge inn sin egen datter.

- Da er du på en måte allerede inne med svigerfar, og det tenker jeg er veldig koselig. Så er det mange fedre som kommer bort til meg og sier: «Jeg har brukt mye penger på deg». Så da kødder de med at jeg skylder dem en date. Da blir det plutselig utpressing, men det er bare gøy.

UHØFLIG: Det kokte greit på rød løper før Gullruten skulle deles ut. Det fikk reporter Jonas til å miste konsentrasjonen - og intervjuobjekt Jon Almaas til å reagere. Video: Rød Løper Vis mer

Avslappet

Til trolig manges store glede, er Nitsche i dag singel. Han forteller imidlertid at han er åpen for en romanse - til tross for at han ikke jobber aktivt med det.

- Ja, hva er status egentlig ... Jeg syns det er vanskelig å svare på, for jeg er jo singel, og over 30 år. Så jeg er jo ute etter å finne ut av den biten, sier han, og fortsetter:

- Akkurat nå er jeg ikke så veldig på let, jeg tenker at det må skje organisk. Så jeg er ikke på noen sjekkeapper eller sånn. Jeg prøver å ha et litt avslappet forhold til det nå, for å se om det fungerer. Men man må jo ha troa.

NEI TAKK: Herman Flesvig fikk en overraskelse på direkten før Gullruten - den beholdt han ikke lenge. Video: Rød Løper Vis mer

Og hvis man absolutt skal ut og overbevise programlederen om at de er «the one», har han en liten formening om hvor det er best å møte noen.

- Jeg må kanskje ha øyne og ører litt åpne når jeg står på matbutikken eller i sikkerhetskontrollen. Jeg har litt troa på det, avslutter han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer