«Farmen kjendis»:

Skyllebøtte: - Under beltestedet

Det ble mildt sagt ampert mellom Thomas Felberg (49) og Sølje Bergman (45) i «Farmen kjendis». Nå forklarer de hva som egentlig skjedde.

DÅRLIG STEMNING: Thomas Felberg ville lage dårlig stemning etter at Sølje Bergan valgte han til førstekjempe i «Farmen kjendis» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sesongens siste førstekjempevalg på «Farmen kjendis» resulterte i en tilsynelatende endeløs tirade fra tv-profil Thomas Felberg (49), etter å ha blitt tildelt nevnte rolle av ukas storbonde, Sølje Bergman (45).

Stemninga rundt bordet endret seg umiddelbart da Felbergs navn ble nevnt, og etter å ha arrangert et sirkus tidligere i episoden, var det nesten på sin plass å finne fram popcornet igjen for de andre deltakerne (og tv-seerne).

Den 49 år gamle programlederen mente naturligvis at han ikke fortjente å bli utpekt til førstekjempe, med bare ei drøy uke igjen av konkurransen. På inn- og utpust fyrte han løs på Sølje Bergman, ved å blant annet påpeke at han ville bidra mer for fellesskapet på gården.

Hard reaksjon

Til Dagbladet forteller Felberg at han hadde hatt en magefølelse hele uka på at han ville bli valgt til førstekjempe. Han erkjenner at reaksjonen ble kraftigere enn planlagt.

- Jeg hadde egentlig tenkt at jeg skulle blåse ut mot allianser og ting som hadde blitt pratet om. Det var sikkert mye som ble sagt uten at jeg fikk det med meg, også - men jeg var rustet til kamp på mange måter, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer