Tone Damli:

- Slag i trynet

Artisten har vært i rampelyset halve livet. For noen år siden fikk hun en overraskende åpenbaring.

TATT PÅ SENGA: Tone Damli ble overrasket da én helt speisell ting gikk opp for henne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TATT PÅ SENGA: Tone Damli ble overrasket da én helt speisell ting gikk opp for henne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2005 kom Tone Damli (34) på andreplass i sangkonkurransen «Idol», bare 17 år gammel.

Helt siden «Idol»-suksessen har Damli vært en stor del av rampelyset, og få har vel fått så mye spalteplass og skapt så mange overskrifter som det «Butterflies»-sangerinnen har.

Denne uka er Damli gjest i podkasten til Thomas Numme (52), «Søndagsbrunsj», hvor de to går gjennom en rekke temaer, blant annet det at hun var så ung da sirkuset startet.

- Tatt på senga

Numme påpeker i podkasten at medietrykket rett og slett har vært ganske drøyt - og at så godt som alt stjernen sier og gjør blir oppslag i mediene. Han mener det fremdeles er slik.

Numme og Damli snakker også om at hun bare var 17 år da artistkarrieren skjøt fart - og at hun dermed har vært i rampelyset halve livet.

- Jeg ble tatt litt på senga for noen år siden, eller det begynner å bli mange år siden, av at jeg ikke lenger var ung og lovende. For jeg har alltid vært ung og lovende, sier 34-åringen i podkasten.

Da skjønte hun det

Numme lurer på når dette skjedde, og da kan Damli avsløre at hun tror det var da Astrid S dukket opp - noe som resulterer i høylytt latter fra begge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.