Kardashian-familien:

Slakt, trusler og dritt­kasting oppsummerer det ville Kardashian-året

Ingen i den sagnomsuste familien hviler på sine laurbær.

SKANDALEMAKERE: Khloe (t.v), Kris, Kendall, Kourtney, Kanye, Kim, Caitlyn og Kylie har alle skapt overskrifter i året som har gått. Bakerst til venstre ser vi Lamar Odem, Khloe Kardashians ekskjæreste. Foto: NTB scanpix
SKANDALEMAKERE: Khloe (t.v), Kris, Kendall, Kourtney, Kanye, Kim, Caitlyn og Kylie har alle skapt overskrifter i året som har gått. Bakerst til venstre ser vi Lamar Odem, Khloe Kardashians ekskjæreste. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tida står sjeldent stille for noen, i hvert fall ikke om du tilhører den amerikansk-armenske Kardashian-familien. År etter år skaper familien overskrifter for alt fra skandaler til romantikk, og det personlige engasjerer fansen vel så mye som det profesjonelle.

«Hektisk» er brått ordet som oppsummerer 2017 best for den store familien. Vi har fått være med på graviditeter, brudd, nye forhold, trusler og innleggelser, om det så er ved hjelp av tabloidenes hemmelige kilder eller via stjernenes egne kontoer i sosiale medier.

Hva har egentlig Kris, Kim, Khloé, Kourtney, Kylie, Kanye, Kendall, Rob, Chyna, Caitlyn og Scott brukt 2017 på? Ti øyeblikk kan enkelt oppsummere kaoset.

1. Slaktet for reklame

I april slapp brusgiganten Pepsi en ny reklame. De hadde bestemt seg for at den ettertraktede supermodellen Kendall Jenner skulle fronte reklamen, som de fornøyd la ut på nettet. Før Jenner var det Cindy Crawford som hadde æren, nesten 25 år tidligere.

Reaksjonene på den nye reklamen var imidlertid alt annet enn positive, og den ble fort trukket. Filmen viste et slags opptøyer, der politiet og demonstranter gikk hardt til verks mot hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer