Ireland Baldwin:

Slakter Baldwins datter for blodbilde

Halloween-bildet omtales som «usmakelig» etter skyteulykken på filmsettet.

TRAGEDIE: Alec Baldwin, her sammen med datteren Ireland Baldwin, fyrte av et rekvisittvåpen som skulle vært sikret. Foto: Kevork Djansezian/AFP/NTB
TRAGEDIE: Alec Baldwin, her sammen med datteren Ireland Baldwin, fyrte av et rekvisittvåpen som skulle vært sikret. Foto: Kevork Djansezian/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er under to uker siden den fatale skyteulykken på settet til filmen «Rust», hvor skuespiller Alec Baldwin (63) fyrte av et rekvisittvåpen som traff filmfotograf Halyna Hutchins i brystet.

Hun døde av skaden. Regissør Joel Souza ble truffet i skuldra, men er skrevet ut av sykehus.

Hendelsen har naturligvis sendt sjokkbølger gjennom Hollywood, og en svært kjent skuespiller har blitt drapsmann etter det som etter all sannsynlighet er dårlig sikkerhet på sett.

Det foregår full etterforskning av saken, og flere familier sitter igjen med sjokk etter hendelsen. Blant annet Baldwins egen familie.

Blodig halloween-bilde

Derfor vekker det nå oppsikt at datteren hans, modell Ireland Baldwin (26) dukket opp blodig på Instagram sammen med kjæresten André Allen Anjos.

Hun var kledd i skolepikekostyme, med jukseblod rennende fra øye og nese. Han var nærmest dekket av blod nedover brystet.

«Vi holdt oss inne på halloween i år. Det er reportere og paparazzi utenfor hele gata mi, noe som er supergøy og invaderer privatlivet mitt, noe som alltid er artig. Vi tenkte ikke at vi skulle feire, men vi fant noen gamle kostymer og blod, spiste god mat, drakk tequila, hadde noen venner over, så en skrekkfilm og hadde ingen knask- eller knep-vandrere», skrev hun, og avsluttet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer