Slakter bisarr sixpack-trend: - Usmakelig

Lege advarer mot såkalt vaskebrett-kirurgi. Nå har tilbudet også kommet til Norge.

ADVARER: Instagram-stjerna Rodrigo Alves, også kjent under kallenavnet «Human Ken Doll» er blant dem som har lagt seg under kniven for å stramme magen. Inngrepet, som er relativt nytt på markedet, vekker naturlig nok mye oppsikt. Foto: Grayson Hoffman / REX / NTB Scanpix
ADVARER: Instagram-stjerna Rodrigo Alves, også kjent under kallenavnet «Human Ken Doll» er blant dem som har lagt seg under kniven for å stramme magen. Inngrepet, som er relativt nytt på markedet, vekker naturlig nok mye oppsikt. Foto: Grayson Hoffman / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes flere eksempler på mennesker som har latt plastiske inngrep gå for langt. Med kallenavn som «Human Ken Doll», «Human Barbie» og «Angelina Jolie wannabe» har det også vist seg mulig å oppnå kjendisstatus på bakrunn av ekstreme forvandlinger - som gjerne tiltrekker stor oppmerksomhet i sosiale medier, på godt og vondt.

I dag kan man omtrent fikse på hva enn man måtte ønske. Alt fra intimkirurgi og fettsuging til ansiktsoperasjoner og rumpeløft er å finne på markedet, og det er nærmest bare fantasien som stopper oss.

I jungelen av Instagram-stjerner som tilsynelatende lever av å legge seg under kniven, har det riktignok dukket opp bilder av en ny type inngrep - som vi fram til nå egentlig ikke trodde var mulig.

- Siste nytt

Influensere som britiske Tracy Kiss og nevnte «Human Ken Doll» er blant dem som har fortalt om såkalt sixpack-kirurgi, der en altså oppnår vaskebrettmage på operasjonsbordet.

- Selv om jeg allerede trener veldig mye, har en sterk mage, og spiser sunt, hadde jeg noe overflødig hud som jeg ønsket å bli kvitt. Det er jeg kvitt nå, fortalte tobarnsmora Tracy Kiss i en direktesendt video til følgerne sine etter inngrepet, ifølge The Sun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer