FÅR SLAKT: Ikke alle er like fornøyd med Celina Midelfarts kjolevalg for kvelden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FÅR SLAKT: Ikke alle er like fornøyd med Celina Midelfarts kjolevalg for kvelden. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Slakter Celinas dristige kjole

- Vulgært.

(Dagbladet): Celina Midelfart (40) tok pusten fra de frammøtte utenfor Grand Hotel i Stockholm i kveld. Iført en svart og hvit kjole med høy splitt mottok hun plystring fra publikum da hun poserte for fotografene.

Seinere er kjolen blitt en snakkis både i Norge og Sverige.

Men ikke alle er like fornøyd med kjolen.

Expressens moteekspert, Emma Danielsson, er ikke nådig i sin dom av kjolen.

- Dette var ikke det beste valget av kjole. En såpass høy splitt på en kongelig tilstelning er ikke optimalt, og det hadde vært mer elegant om hun hadde valgt en lavere splitt, sier hun til Dagbladet.

Da Midelfart ankom Grand Hotel tok i tillegg naturkreftene grep om kjolen hennes, og sørget for at den blafret i vinden.

- Hun viste mer enn hun burde, og det var ikke elegant. Hun viser altfor mye, sier Danielsson.

- Det er på grensen til vulgært.

- Hvilket terningkast vil du gi Midelfarts kjole?

- Dette er terningkast én, slår Danielsson fast.

Se Dagbladets anmeldelser av kjolene her.

TATT AV VINDEN: Celina Midelfarts kjole fikk seg et løft av vinden. Expressens moteekspert mener hun viser for mye, og at splitten er på grensen til vulgær. 
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TATT AV VINDEN: Celina Midelfarts kjole fikk seg et løft av vinden. Expressens moteekspert mener hun viser for mye, og at splitten er på grensen til vulgær. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer