Jamie Lee Curtis:

Slakter flaske-stuntet under Golden Globe

Skuespilleren raser i sosiale medier.

VIL IKKE REKLAMERE: Skuespiller Jamie Lee Curtis synes ikke noe om at Fiji-vannet ble med på røde løper-bildet hennes. Foto: NTB scanpix
VIL IKKE REKLAMERE: Skuespiller Jamie Lee Curtis synes ikke noe om at Fiji-vannet ble med på røde løper-bildet hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da den storslåtte Golden Globe-utdelingen gikk av stabelen natt til mandag, dukket en rekke kjente fjes opp. Hollywood-stjernene strålte på den røde løperen, men det var derimot ikke de store kjendisene som fikk mest oppmerksomhet i etterkant av prisutdelingen.

Et mer ukjent fjes ble nemlig lagt merke til av en rekke medier, deriblant av People.

Stjal fokus

Det var nemlig i bakgrunnen på en rekke rød løper-bilder av stjernene at den kanadiske modellen Kelleth Cuthbert stjal all oppmerksomheten, der hun sto med et brett fullt av Fiji-vannflasker.

Det var flere «Fiji-jenter» til stede, men disse har på ingen måte blitt like populære som Cuthbert, som har fått det passende kallenavnet «The Fiji Water Girl».

Den kanadiske modellen benyttet anledningen til å stå rett bak kjendisene da de ble avbildet og så rett inn i kameraet på alle bildene.

Det er ikke bare amerikanske medier som har bitt seg merke i Cuthberts stunt, men også skuespiller Jamie Lee Curtis (60), som nå har gått hardt ut og slaktet Fiji-vannstuntet.

Raser over stuntet

Curtis tok nemlig til Instagram for å uttrykke sin mening om selskapet bak det velkjente Fiji-vannet. Skuespilleren skal ha blitt rasende da hun fant ut at den kanadiske modellen hadde «fotobombet» bildet hennes fra den røde løperen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer