«Juleølkalenderen»:

Slakter grøftefyll-tv: - Primitivt

Kjendiser drikker til de stuper i Discoverys julekalender. Radioprofil innrømmer at han bare husker en tredjedel av innspillingen.

FYLLEKULE: Alt går ikke som det skal når Niklas Baarli, Rikke Isaksen og Fridtjof Nilsen inviterer til fyllefest i «Juleølkalenderen» på Dplay. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor lanserte Discovery en litt annen julekalender-vri, «Juleølkalenderen», der programlederne skulle smake på ulik alkoholholdig drikke, kåre den beste drinken - og utover i sesongen bli mer og mer beruset (naturlig nok).

I år består panelet av tv- og radio-profil Niklas Baarli (30) og «Ex On the Beach»-profil Rikke Isaksen (25), som under ledelse av Fridtjof Nilsen (42) skal smake seg gjennom en ny drikk hver dag fram til jul.

Selv om det i serien kommer en ny episode hver dag, er hele kalenderen spilt inn på under et døgn. Og det kommer tydelig fram på tv at det allerede er inntatt mye alkohol blant kjendisene, for å si det mildt.

- Fylla har skylda

- Når noen ringer og sier: «Hei, vil du få betalt for å drikke deg full?», så sier jeg alltid: «Ja, det vil jeg». Null av null ganger har jeg sagt nei til det, forteller Niklas Baarli til Dagbladet.

Kalenderen ble ifølge Baarli spilt inn fra halv ni på morgenen, til elleve på kvelden. Han beskriver egen tilstand som «sørpedrita» da innspillingen var ferdig, og forteller at han ikke husker noe som helst etter luke sju.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer