<strong>SUTREKOPP:</strong> Ole Klemetsen sammenlikner «Farmen kjendis»-oppholdet med et fengselsopphold. Frank Løke mener Klemetsen er en sutrekopp. Foto: Tore Skaar, Se og Hør / Lars Eivind Bones, Dagbladet
SUTREKOPP: Ole Klemetsen sammenlikner «Farmen kjendis»-oppholdet med et fengselsopphold. Frank Løke mener Klemetsen er en sutrekopp. Foto: Tore Skaar, Se og Hør / Lars Eivind Bones, Dagbladet Vis mer

Frank Løke og Ole «Lukkøye» Klemetsen:

Slakter Klemetsens «Farmen»-kritikk: - For en sutrekopp

- Frank Løke kan gi faen i å kommentere, han aner ikke hva vi gikk gjennom, svarer Ole «Lukkøye» Klemetsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På forsiden av VG fredag går en av årets «Farmen kjendis»-deltakerne, den tidligere proffbokseren Ole «Lukkøye» Klemetsen (47), hardt ut mot produksjonen bak det populære TV 2-programmet.

- De gjorde alt så vanskelig for oss. De tynte oss, det var som å være i et fengsel. Når folk truer deg og ber deg gjøre ting du ikke har lyst til, så blir du farlig. Uten å nevne navn var det folk der inne jeg ville ta. Jeg følte de gjorde det bare for å lage helvete, er blant noe av det Klemetsen sier til avisa.

Klemetsen beskriver «Farmen»-opplevelsen som knallhard, og hevder at produksjonen skal ha gjort alt i sin makt for å gjøre oppholdet så jævlig som mulig.

Grumsete vann

Spesielt mangelen på mat og rent vann, er noe av det Klemetsen reagerer mest på. Han hevder blant annet at produksjonen skal ha fjernet «Resorb»-tabletter fra vannet, midt under innspilling, slik at vannet skulle smake enda verre.

Til VG hevder derimot presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, at de ikke opplevde at Klemetsen hadde det så tøft som han nå beskriver det som.

BRÅK: Tidligere «Paradise«-deltaker Erik Sæther får kjeft allerede første uka på «Farmen Kjendis». Storebror Erlend Elias Bragstad, som selv var med på programmet i fjor, er ikke imponert over hvordan de andre deltakerne behandlet broren. Vis mer

- Alle deltakerne har ulik opplevelse av det å delta i «Farmen kjendis». Ole har åpenbart hatt det tøft, men de fleste tilbakemeldingene vi har fått fra andre deltakere denne sesongen, og andre sesonger, er at det er krevende å være med, men at det ha vært en morsom og god opplevelse å delta, sier Iversen til VG, og legger til at TV 2 alltid tar tilbakemeldinger fra deltakere på alvor.

Det er imidlertid ikke første gang «Farmen kjendis»-produksjonen har fått hard kritikk fra deltakere.

Motsatt kritikk

I fjor var det «Farmen kjendis»-deltaker Frank Løke (38) som sparket fra seg mot produksjonen.

Den gang handlet imidlertid kritikken om det stikk motsatte. Løke reagerte på særbehandlingen av kjendisene under oppholdet, og mente at TV 2 hadde vært altfor snille med deltakernes TV-krav.

TV-profilene Kristine og Johanne Thybo Hansen (26), bedre kjent som «Jegertvillingene», gikk eksempelvis ikke med på et nikotinfritt gårdsopphold - og fikk løfte om pipetobakk av produksjonen. Også kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) virket å nyte godt av tobakken - og kaffekoppene.

FARMEN-STUDIO: Hva gikk galt under tvekampen mellom Jegertvillingene? Hva er de største snakkisene fra årets Farmen Kjendis-sesong så langt? Farmen-profilene Tore Petterson og Karianne Amlie Wahlstrøm kommenterer. Programleder: Miriam Bakkejord / Dagbladet Produsent: Per Ervland / Dagbladet Vis mer

Når Dagbladet tar kontakt med 38-åringen og spør om hva han synes om Klemetsens kritikk mot produksjonen, ler Løke.

- Bare sutring

Til Dagbladet innrømmer Løke at han ikke har lest hele saken, men at han har fått med seg at den tidligere proffbokseren har «sutra over noe grumsete vann».

- Du er med på «Farmen». Tror du det var pasteurisert melk og «Resorb»-tabletter i vannet for 100 år siden? spør Løke.

- Det er bare sutring. Han er en stor mann, som er vant med å spise store mengder mat. Det som har skjedd her er at han har fått i seg mindre mat enn han pleier, og merker det på energinivået. Han burde ha forberedt seg bedre, legger Løke til.

Til VG retter imidlertid Klemetsen kritikk mot «Farmen kjendis» og produksjonsselskapet for at de ikke forberedte ham og familien hans på hva som ventet ham inne på gården.

Flere av de mannlige deltagerne i Farmen kjendis støter på problemer allerede i første episode, når de får i oppdrag å montere en brygge. Vis mer

- Han har da sett på «Farmen» før? Det er kampen for tilværelsen, slik det var for 100 år siden - med lite mat og grumsete vann. Hva annet kan han forvente seg? spør Løke.

- Blir forbanna på sånne folk

Selv husker Frank Løke sitt «Farmen»-opphold svært godt, og kjenner seg igjen i følelsen av å ha mindre energi på grunn av lite mat. Likevel mener Løke at det ikke er grunn nok til å klage.

- Jeg tror jeg hadde bedt ham om å slutte å syte. Hvis han hadde det så jævlig så kunne han vel bare reise hjem? sier Løke.

- Da jeg var med, var det også flere som bare satt der og klaget. Jeg blir forbanna på sånne folk. Hvis du fokuserer på det du har, og ikke det du ikke har, så går det som oftest bra, hevder Løke.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Aner ikke hva han snakker om

Ole «Lukkøye» Klemetsen forteller til Dagbladet at det også hendte at årets deltakere i realityprogrammet fikk noen goder i løpet av sitt opphold.

- Det var dette som gjorde at jeg faktisk overlevde der inne, sier han.

Likevel hevder han at fjorårets deltakere tilsynelatende fikk goder som både vafler og pølser, oftere enn han fikk ferten av en søtsak under sitt opphold. Hva Løke har å si om kritikken av Klemetsen, vil sistnevnte helst ikke høre om.

- Hva Frank Løke mener, gidder jeg ikke bry meg noe om. Han gidder jeg ikke å kommentere. Jeg har vært gjennom hardere vær enn det han noen gang har vært. Kom med han, så skal han få smake, sier Klemetsen.

- Frank Løke kan gi faen i å kommentere, rett og slett. Han aner ikke hva jeg gikk gjennom inne på gården, legger 47-åringen til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer