Frank Løke og Ole «Lukkøye» Klemetsen:

Slakter Klemetsens «Farmen»-kritikk: - For en sutrekopp

- Frank Løke kan gi faen i å kommentere, han aner ikke hva vi gikk gjennom, svarer Ole «Lukkøye» Klemetsen.

SUTREKOPP: Ole Klemetsen sammenlikner «Farmen kjendis»-oppholdet med et fengselsopphold. Frank Løke mener Klemetsen er en sutrekopp. Foto: Tore Skaar, Se og Hør / Lars Eivind Bones, Dagbladet
SUTREKOPP: Ole Klemetsen sammenlikner «Farmen kjendis»-oppholdet med et fengselsopphold. Frank Løke mener Klemetsen er en sutrekopp. Foto: Tore Skaar, Se og Hør / Lars Eivind Bones, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På forsiden av VG fredag går en av årets «Farmen kjendis»-deltakerne, den tidligere proffbokseren Ole «Lukkøye» Klemetsen (47), hardt ut mot produksjonen bak det populære TV 2-programmet.

- De gjorde alt så vanskelig for oss. De tynte oss, det var som å være i et fengsel. Når folk truer deg og ber deg gjøre ting du ikke har lyst til, så blir du farlig. Uten å nevne navn var det folk der inne jeg ville ta. Jeg følte de gjorde det bare for å lage helvete, er blant noe av det Klemetsen sier til avisa.

Klemetsen beskriver «Farmen»-opplevelsen som knallhard, og hevder at produksjonen skal ha gjort alt i sin makt for å gjøre oppholdet så jævlig som mulig.

Grumsete vann

Spesielt mangelen på mat og rent vann, er noe av det Klemetsen reagerer mest på. Han hevder blant annet at produksjonen skal ha fjernet «Resorb»-tabletter fra vannet, midt under innspilling, slik at vannet skulle smake enda verre.

Til VG hevder derimot presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, at de ikke opplevde at Klemetsen hadde det så tøft som han nå beskriver det som.

- Alle deltakerne har ulik opplevelse av det å delta i «Farmen kjendis». Ole har åpenbart hatt det tøft, men de fleste tilbakemeldingene vi har fått fra andre deltakere denne sesongen, og andre sesonger, er at det er krevende å være med, men at det ha vært en morsom og god opplevelse å delta, sier Iversen til VG, og legger til at TV 2 alltid tar tilbakemeldinger fra deltakere på alvor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer