«God morgen Norge»:

Slakter TV 2s Kardashian-innslag: - Prøver å ironisere med sexistisk vits

Vitset med fremmede menn etter Kardashian-ran. 

OMTALTE KARDASHIAN-RAN: I dagens «God morgen Norge»-sending innledet nyhetsanker Jan Øyvind Helgesen Kardashian-innslaget med spøke med realitydronningas forhold til fremmede menn. Skjermdump: TV 2
OMTALTE KARDASHIAN-RAN: I dagens «God morgen Norge»-sending innledet nyhetsanker Jan Øyvind Helgesen Kardashian-innslaget med spøke med realitydronningas forhold til fremmede menn. Skjermdump: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tidlig i dag morges ble det kjent at realitystjerna Kim Kardashian (35) hadde blitt ranet av to bevæpnede menn i Paris.

Kardashian skal ha blitt truet med pistol og låst inne på badet mens ranerne forsynte seg av 35-åringens eiendeler - til en verdi av flere millioner euro.

Fleipet med fremmede menn

Da TV 2s nyhetsanker Jan Øyvind Helgesen skulle omtale saken på «God morgen Norge» i formiddag, formulerte han seg slik:

«Kim Kardashian West, kona til Kanye West, har fått ukjente menn inn på rommet sitt. Noe jeg trodde hun kanskje vanligvis ikke hadde noe imot».

Det fikk forfatter og blogger Linnéa Myhre til å se rødt. På Instagram har Myhre lagt ut et klipp fra sendinga, med følgende beskjed til Helgesen:

«Når du er gammel nyhetsmann og synes det er kjipt å melde Kardashians-nytt, men prøver ironisere over det med en sexistisk vits. #justdont».

Myhre får massiv støtte i kommentarfeltet, blant annet av «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias.

Beklager

Redaksjonssjef i TV 2 Nyhetskanalen, Silje Hovland, erkjenner overfor Dagbladet at kommentaren var uheldig.

- Dette var nok sleipete sagt, og kom feil ut. Han burde ordlagt seg på en annen måte. Det beklager vi og er lei oss for, sier Hovland, som opplyser at Jan Øyvind Helgesen ikke ønsker å kommentere saken.

Kim Kardashian var i Paris for å overvære moteuka i den franske hovedstaden, og hadde følge av sin mor Kris Jenner (60) og søsterene Kendall Jenner (20) og Kourtney Kardashian (37).

Realitydronninga befant seg i en luksusleilighet da to maskerne menn tok seg inn i boligen. Ifølge CNN skal Kardashians nattportier ha blitt truet med våpen og påsatt håndjern før ranerne tvang ham til å åpne døra.

35-åringen, som kom uskadd fra den skremmende opplevelsen, skal ha blitt bundet fast inne på badet mens ranerte forsynte seg av eiendelene hennes.

Kardashian-familien har foreløpig ikke uttalt seg om hendelsen. De skal i skrivende stund være på vei hjem til USA.

KIM TRUET MED PISTOL: Kanye West avbrøt konserten i New York etter at kona, Kim Kardashian ble truet med pistol på hotellrommet hennes i Paris. Norske Marianne Skøien var tilstede på konserten og filmet øyeblikket West forlot scenen. Video: Marianne Skøien / Twitter/Sammy_Smiley_ via Storyful Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer