«God morgen Norge»:

Slakter TV 2s Kardashian-innslag: - Prøver å ironisere med sexistisk vits

Vitset med fremmede menn etter Kardashian-ran. 

OMTALTE KARDASHIAN-RAN: I dagens «God morgen Norge»-sending innledet nyhetsanker Jan Øyvind Helgesen Kardashian-innslaget med spøke med realitydronningas forhold til fremmede menn. Skjermdump: TV 2
OMTALTE KARDASHIAN-RAN: I dagens «God morgen Norge»-sending innledet nyhetsanker Jan Øyvind Helgesen Kardashian-innslaget med spøke med realitydronningas forhold til fremmede menn. Skjermdump: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tidlig i dag morges ble det kjent at realitystjerna Kim Kardashian (35) hadde blitt ranet av to bevæpnede menn i Paris.

Kardashian skal ha blitt truet med pistol og låst inne på badet mens ranerne forsynte seg av 35-åringens eiendeler - til en verdi av flere millioner euro.

Fleipet med fremmede menn

Da TV 2s nyhetsanker Jan Øyvind Helgesen skulle omtale saken på «God morgen Norge» i formiddag, formulerte han seg slik:

«Kim Kardashian West, kona til Kanye West, har fått ukjente menn inn på rommet sitt. Noe jeg trodde hun kanskje vanligvis ikke hadde noe imot».

Det fikk forfatter og blogger Linnéa Myhre til å se rødt. På Instagram har Myhre lagt ut et klipp fra sendinga, med følgende beskjed til Helgesen:

«Når du er gammel nyhetsmann og synes det er kjipt å melde Kardashians-nytt, men prøver ironisere over det med en sexistisk vits. #justdont».

Myhre får massiv støtte i kommentarfeltet, blant annet av «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias.

Beklager

Redaksjonssjef i TV 2 Nyhetskanalen, Silje Hovland, erkjenner overfor Dagbladet at kommentaren var uheldig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer