Prins Harry:

Slaktes: - Gjør narr av seg selv

Flere britiske kongeeksperter mener prinsen overskygger dronning Elizabeth.

KRITISERES: Etter at prins Harry dukket opp i James Cordens talkshow har reaksjonene strømmet til. Her med kona, hertuginne Meghan. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB
KRITISERES: Etter at prins Harry dukket opp i James Cordens talkshow har reaksjonene strømmet til. Her med kona, hertuginne Meghan. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Prins Harry (36) var ikke sjenert da han denne uka dukket opp i et intervju med talkshow-verten James Corden (42). I intervjuet delte den britiske prinsen flere personlige detaljer om sønnen Archie (1), ekteskapet til hertuginne Meghan (39) og livet som kongelig.

Intervjuet har blitt plukket opp av medier verden over, men det er imidlertid ikke alle intervjuet har falt i god smak hos. Flere britiske kongehuseksperter mener nemlig at Harrys opptreden var respektløs.

Danske B.T. er blant mediene som omtaler saken.

- Latterlig

Kongehuseksperten Richard Fitzwiliams (71) er blant dem som ikke holder igjen når han tar opp prins Harrys opptreden i talkshowet.

«Hva i alle dager er det som foregår? Hvordan kan Harry dukke opp i et talkshow og gjøre narr av seg selv på denne måten? Dette er den dummeste kongelig opptredenen siden «Royal Knockout» (et engangs veldedighetsprogram, journ.anm.) i 1987, skriver han, og legger til:

«Han snakker om seriøse problemer på en latterlig måte. Fornedrende. Veldig trist».

Det var torsdag denne uka at britene nesten satte kaffen i halsen da prins Harry plutselig dukket opp på tv-skjermen, sittende oppå en turistbuss mens han fortalte om livet sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer