Bianca Ingrosso:

Slaktes: - Jeg brekker meg

Et utspill fra Bianca Ingrosso (24) i den siste episoden av podkasten «Har du sagt A får du säga B» har vakt reaksjoner iblant svenske influensere.

KRITISERES: Bianca Ingrosso mottar kritikk etter kontroversielt utspill i egen podkast. Her avbildet t.v. sammen med moren Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix
KRITISERES: Bianca Ingrosso mottar kritikk etter kontroversielt utspill i egen podkast. Her avbildet t.v. sammen med moren Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske TV-profilen Bianca Ingrosso (24) er i hardt vær etter å ha langet ut mot influenser og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Marcelo Peña (28) i siste episode av podkasten «Har du sagt A får du säga B».

I podkasten blir Ingrosso utfordret med spørsmålet «Om du fikk lov til å avskilte en influenser, hvem ville det ha vært?»

- Marcelo. Hver dag i uka. Hvorfor er du influenser i det hele tatt? Og hva gjør du på TV? Jeg klarer ikke ham. Jeg driter i om han sier at «Paradise Hotel» var klippet til, sier hun ifølge Aftonbladet, og tilføyer:

- Han er den mest umodne og usexy gutten jeg vet om. Jeg forstår ikke hvordan han får så mange jenter. Det er det sykeste jeg har vært med på, sier hun i podkasten.

Svarer på Instagram

Tiraden ble besvart av Peña på Instagrams historiefunksjon ifølge Expressen.

- Heksejakten fortsetter! Det er fint når folk rotter seg sammen og snakker dritt om noen de ikke kjenner særlig godt. All PR er god PR, men å snakke dritt om folk man har omgått og smisket med på festivaler, er ufint, skriver han og tilføyer:

- Jeg kunne ha sagt en hel del her og nå, men det gjør meg ikke til et større menneske. Dere får gjerne nevne navnet mitt flere ganger, for det biter ikke på meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer