VEKKER STERKE REAKSJONER: Det nylige Twitter-innlegget til skuespiller Lea Michele fikk «Glee»-kollega Samantha Marie Ware til å se rødt. Foto: NTB Scanpix
VEKKER STERKE REAKSJONER: Det nylige Twitter-innlegget til skuespiller Lea Michele fikk «Glee»-kollega Samantha Marie Ware til å se rødt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Samantha Marie Ware:

Slaktes av kollega: - Rent helvete

Skuespilleren kommer med krasse beskyldninger mot «Glee»-stjerna Lea Michele.

Publisert

Drapet på 46 år gamle George Floyd har hittil vekket et enormt engasjement og raseri hos verdens største kjendiser så vel som hos vanlige folk. I sosiale medier har kjente profiler som Beyoncé Knowles (38), Jennifer Aniston (51) og Kim Kardashian (39) vist sin sympati.

Også «Glee»-stjerna Lea Michele (33) har delt et innlegg på Twitter hvor hun uttrykte sin frustrasjon rundt rasisme og drapet på Floyd.

«George Floyd fortjente ikke dette. Det som skjedde var ikke en enkeltstående hendelse, og det må ta slutt», skrev Michele sammen med emneknaggen «Black Lives Matter».

DØDSÅRSAKEN: I obduksjonsrapporten til George Floyd kommer det frem at han døde av asfyksi. Video: TMZ Vis mer

Sterke beskyldninger mot stjerna

Twitter-innlegget skapte imidlertid en sterk reaksjon hos «Glee»-kollega Samantha Marie Ware (28) som fyrte tilbake mot skuespilleren.

«Ler meg i hjel. Husker du da du gjorde min første TV-opptreden til et rent helvete? Jeg kommer I hvert fall aldri til å glemme det. Jeg tror du fortalte alle at hvis du fikk muligheten, ville du drite i parykken min, hevder hun, og fortsetter:

«Sammen med andre traumatiske indirekte diskrimineringer som fikk meg til å stille spørsmål ved en karriere i Hollywood», hevder hun.

Ifølge IMDB var opptredenen i tv-serien Wares aller første rolle i Hollywood. Hun dukket opp i rollen som Jane Hayward i den sjette sesongen av «Glee» og var å se i totalt elleve episoder av tv-serien.

Det tok ikke lang tid før flere fanget opp Wares Twitter-innlegg, og det har ført til at tidligere besetningsmedlemmer av «Glee» har kastet seg på.

FYRER LØS: Samantha Marie Ware er ikke redd for å dele om sin opplevelse med Lea Michele under innspillingen av tv-serien. Foto: NTB Scanpix
FYRER LØS: Samantha Marie Ware er ikke redd for å dele om sin opplevelse med Lea Michele under innspillingen av tv-serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fuck deg

Blant dem er skuespiller Dabier Snell (25), som var å se i en episode av tv-serien i 2014.

Også han deler sin opplevelse med Michele på Twitter, og hevder på sin side at skuespilleren ikke lot ham sitte ved samme bord som de andre skuespillerkollegene fordi han «ikke hørte til der».

«Fuck deg, Lea», avslutter han innlegget med.

Til dette innlegget fikk Dabier spørsmål fra en annen Twitter-bruker om han egentlig skulle være ved nettopp det bordet, ifølge E Online.

«Jeg hadde en gjesterolle i tv-serien. Jeg hadde replikker og min egen trailer. Til og med Darren ville at jeg skulle komme og sitte med dem for å føle meg velkommen», svarer han tilbake, ifølge kjendisnettstedet.

Skuespiller Jeanté Godlock svarer også på Wares Twitter-innlegg med en annen påstand om skuespilleren, ifølge E Online.

«Nevnte noen kakerlakker? Fordi det var det hun pleide å referere til når det var snakk om oss i bakgrunnen på settet til «Glee». Men vi vokser opp og vi holder oss ikke i bakgrunnen for alltid», skriver Godlock.

ANDRE DANSETRINN: Det er ikke mye familie-vennlig musikal over dansetrinnene en av Glees største stjerner viste fram i denne videoen. Vis mer

Venter sitt første barn

Beskyldningene mot Lea Michele kommer bare kort tid etter at hun delte nyheten om at hun venter sitt første barn med ektemannen Zandy Reich. Nyheten delte skuespilleren i form av et innlegg på Instagram hvor hun holdt rundt sin voksende gravidmage.

«Så takknemlig», skrev Michele til bildet.

Se dette innlegget på Instagram

So grateful 💛

Et innlegg delt av Lea Michele (@leamichele)

Michele ble kjent gjennom rollen som Rachel Berry i «Glee». Hun traff i 2017 presidenten av klesfirmaet AYR, Zandy Reich, og paret forlovet seg i 2018. Ett år seinere ga paret hverandre sine ja i en hemmelig seremoni i Napa i California.

Lea Michele har hittil ikke besvart beskyldningene rettet mot henne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer