Alec Baldwin:

Slaktes: - Ekkelt å seksualisere barn

Alec Baldwin får gjennomgå etter å ha delt et bilde av sønnen.

KRITISERES: Flere har reagert på skuespillerens valg av ord under et bilde av sønnen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB.
KRITISERES: Flere har reagert på skuespillerens valg av ord under et bilde av sønnen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB. Vis mer
Publisert

Skuespilleren Alec Baldwin (64) får gjennomgå i sosiale medier etter at han delte et bilde av kona og sønnen på Instagram.

På bildet sitter de i stua, mor med ryggen til sønnen.

Det er imidlertid ikke selve bildet, men heller skuespillerens valg av bildetekst som nå har vekket oppsikt blant følgerne. Flere oppfatter nemlig Baldwins ord som både seksuelle og bisarre.

Det var søndag skuespilleren delte det som egentlig bare skulle være et søtt bilde av mor og sønn. Under bildet skrev han «Den gode gamle 'la meg gi deg en massasje'».

64-åringen endret raskt på teksten, men ikke før flere hadde rukket å kritisere han for valg av ord.

«Det er en ganske rar kommentar å komme med til et bilde av sønnen din og mora hans», skrev en bruker.

«Denne bildeteksten er ekkel», kommenterte en annen.

«Det er alltid ekkelt å seksualisere barn, men ditt eget barn? Seriøst?», la en tredje bruker til.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust". Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

I etterkant har Baldwin lagt til «potetgull kommer», og forklarte selv i kommentarfeltet hvorfor han valgte å justerte teksten.

«Jeg antar at fordi ... du vet ... det er så mye søppel der ute», skrev han, som er rettet mot personene som kom med kommentarene.

Men kritikken stoppet ikke. Til slutt valgte skuespilleren å stenge kommentarfeltet.

En bruker rakk likevel å trekke fram tiltalen, som nylig ble rettet mot skuespilleren selv.

«Se for deg å bli tiltalt for uaktsomt drap og det første innlegget du publiserer etter nyheten kom er et bilde av din oppmerksomhetssøkende kone poserende med din unge sønn, og en bildetekst med et seksuelt ladet budskap.

SKUTT: Her avfyrte skuespiller Alec Baldwin skudd ved et uhell under filminnspilling. En person døde i hendelsen. Video: AP Vis mer

Det var torsdag i forrige uke at Baldwin ble siktet for uaktsomt drap. Det bekreftet påtalemyndigheten i New Mexico, i USA, ifølge Reuters.

Hendelsen fant sted i 2021 under innspillingen av filmen «Rust». Der avfyrte Baldwin et skudd med en rekvisittpistol som viste seg å være ladet.

Kula traff Halyna Hutchins, som døde av skadene.

Sky News meldte at våpenansvarlig på filmsettet, Hannah Gutierrez-Reed, også blir siktet for uaktsomt drap.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer