Emma Watson:

Slaktes etter «Blackout Tuesday»

Emma Watsons uheldige handling i sosiale medier får flere til å se rødt.

FÅR HØRE DET: Emma Watsons innlegg har skapt en rekke reaksjoner. Nå tar stjerna bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix
FÅR HØRE DET: Emma Watsons innlegg har skapt en rekke reaksjoner. Nå tar stjerna bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble Instagram fylt opp av svarte bilder i det som var en del av en kampanje kalt «Blackout Tuesday». Bevegelsen fant sted som en reaksjon på at George Floyd mistet livet forrige uke.

Den 46 år gamle afroamerikaneren døde etter at han ble pågrepet av tre politimenn - der én av dem presset kneet sitt mot Floyds nakke, slik at han til slutt ikke lenger fikk puste.

Dette har resultert i flere opptøyer og demonstrasjoner, og flere har også tatt til orde i sosiale medier etter hendelsen. En som hengte seg på bevegelsen om å dele et svart bilde på Instagram, var «Harry Potter»-stjerna Emma Watson (30).

På profilen hennes, hvor hun har over 57,2 millioner følgere, har hun delt ikke bare ett, men tre svarte bilder etter hverandre. Dette angivelig i god tro, men det har ikke akkurat falt i smak hos fansen.

- Fader ta det

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Page Six, er det flere som reagerer på at hun la ut tre bilder på rad, og mener at det virker som Watson bryr seg mer om estetikken på sosiale medier-plattformen sin, enn hva budskapet bak bildene egentlig er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer