Kronprinsesse Victoria:

Slaktes etter dette

Norsk veterinær med klar oppfordring.

NYTT FAMILIEMEDLEM: Den svenske kronprinsessefamilien delte blant annet dette bildet på mandag og avslørte at de hadde fått valp. Det ga fart til en heftig diskusjon. Foto: Sara Friberg / Det kongelige hoff
NYTT FAMILIEMEDLEM: Den svenske kronprinsessefamilien delte blant annet dette bildet på mandag og avslørte at de hadde fått valp. Det ga fart til en heftig diskusjon. Foto: Sara Friberg / Det kongelige hoff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det florerer av meninger om hvordan man bør gå fram hvis man skal kjøpe hund, og ikke minst finnes det flere hundre hunderaser å velge mellom. Valget kan virke nesten umulig for mange, mens enkelte har en helt klar formening om hva slags hund de er ute etter.

I helga avslørte den svenske kronprinsessefamilien at de har fått valp, en liten Cavapoo ved navn Rio. Den lille, brune valpen sjarmerer nok mange i senk, og har bodd på Haga slott en ukes tid.

Bildene som er delt av ham er tatt av kronprinsesse Victoria selv og en fotograf på Slottet, og har fått enorm oppmerksomhet i kommentarfeltet på Instagram.

Mange skriver at de smelter over hvor skjønn den lille valpen er, men det er ikke bare fryd og gammen over kronprinsessefamiliens nye familiemedlem.

«Søt liten valp, men er skuffet over kronprinsesseparet vårt som kjøper en blandingshund når det finnes så mange bra oppdrettere i Sverige. Sjekk ut den svenske kennelklubben», skriver en, ifølge den svenske avisa Hänt.

Denne kommentaren skal ha gitt grobunn for en rekke negative meldinger som har kommet mot parets valg av hund. Cavapoo er nemlig en hund blandet av rasene Cavalier King Charles Spaniel og puddel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer