Gigi Hadid:

Slaktes etter oppussing

Gigi Hadid viste stolt fram sitt nye hjem. Det falt ikke i god jord hos alle.

DELER: Modellen Gigi Hadid viser frem det nyoppussede hjemmet sitt på Instagram. Ikke alle er like begeistret for de noe utradisjonelle interiørvalgene hennes. Reporter: Øystein Sæthre Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen Gigi Hadid (25) har på et tiår klart å nå toppen av bransjen sin. Hun er en av de best betalte av sitt slag, har gått på catwalken for verdens fremste designere og er ofte å se i gigantiske kampanjer for både kosmetikk og klær.

Sammen med kjæresten Zayn Malik (27) venter hun nå sitt første barn, og har derfor av naturlige årsaker trukket seg smått tilbake. Det er heller ikke til å stikke under stol at den pågående pandemien har skyld i at modeller ikke er de mest ettertraktede på jobbmarkedet om dagen.

Som mange andre, har Hadid brukt den siste perioden på ting man muligens ikke får tid til ellers. Det siste året har hun nemlig brukt på å pusse opp leiligheten sin i New York, og nå står endelig alt klart.

I en bildeserie på Instagram deler hun nå bilder av luksusleiligheten, der hun mildt sagt har tatt noen utradisjonelle designavgjørelser.

Slaktes

Hva med å dekke en vegg med magasinforsider, eller fylle alle kjøkkenskuffene med fargerik pasta? Det må hun ha tenkt, for det er akkurat det hun har bestemt seg for.

På Instagram takker hun alle kunstnerne og designerne som har hjulpet henne med å fikse leiligheten. Hun takker dem for at de har «godkjent mine gale ideer». Mamma Yolanda Hadid (56) får også skryt for å ha hjulpet til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer