Vanilla Ice:

Slaktes etter Trump-fest

Gjestene sto tett i tett da Trump-familien inviterte til nyttårsparty.

DRO HJEM: Presidentparet droppet den årlige nyttårsfesten i Florida, men festligheter ble det likvel - med tett dans, null munnbind og Vanilla Ice på scenen. Foto: Tasos Katopodis / AFP, NTB
DRO HJEM: Presidentparet droppet den årlige nyttårsfesten i Florida, men festligheter ble det likvel - med tett dans, null munnbind og Vanilla Ice på scenen. Foto: Tasos Katopodis / AFP, NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På nyttårsaften hvert år inviterer Trump-familien inn til en storslagen fest på eiendommen Mar-a-Lago i Florida. I år gikk festlighetene for seg uten Donald Trump (74) og kona Melania Trump (50), som satte kursen tilbake til Washington D.C. 31. desember.

Fest ble det likevel, og blant gjestene var presidentens barn Tiffany (27), Donald Trump Jr. (43) og Eric Trump (36) - som tilsynelatende ga blaffen i pandemien da det nye året skulle ringes inn. Folk danset tett, og det var ikke et eneste munnbind å spore blant gjestene.

Over 500 personer hadde kjøpt billetter til festen, og man kan trygt si at kravet om én meters avstand ikke akkurat var det som det feststemte selskapet var mest opptatt av.

Nå får artisten Vanilla Ice (53) også kritikk. Den amerikanske rapperen opptrådte på Trump-festen og slaktes på Twitter for at han sang for et fullstappet dansegulv - som om covid-19 ikke eksisterte.

Hard medfart

Kritikken begynte å hagle etter at en video fra nyttårsfesten spredte seg i sosiale medier.

På klippet kan man blant annet se 53-åringen framføre den kjente hitlåten «Ice Ice Baby» fra 1989.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer