Melania Trump:

Slaktes for julepynting - igjen

Hemmelige opptak har gjort at årets julepynting foreløpig ikke har gått smertefritt for USAs førstedame - nok en gang.

JULETRADISJON: Melania Trump mottak årets juletre utenfor Det hvite hus. Det har fått flere til å reagere på Twitter. Video: Det hvite hus. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne høsten sprakk nyheten om at CNN hadde fått tilgang på hemmelige opptak av Melania Trump (50), noe som mildt sagt har skapt rabalder for førstedamen.

Opptaket ble spilt inn i skjul sommeren 2018 av Melanias tidligere rådgiver, Stephanie Winston Wolkoff (50), som for øvrig også har skrevet boka «Melania and Me». Boka er i stor grad basert på opptak Wolkoff har tatt i skjul av førstedamen opp gjennom åra.

Blant det som kom fram var hemmelige opptak av Melania som kritiserer og klager over den ellers fine tradisjonen med å pynte Det hvite hus før jul.

- Jeg jobber ræva av meg med disse juleforberedelsene, og du vet... hvem bryr seg en dritt om jula og dekorasjonene? Men jeg må gjøre det, ikke sant? Greit, så gjør jeg det, og jeg sier at jeg jobber med jul og planlegger jula, sier hun i opptaket.

Hyklersk

Når jula nå igjen er i anmarsj, er det muligens noe uheldig for førstedamen at hennes egne uttalelser er blitt offentliggjort. Kommentarene er nemlig blitt dratt opp igjen, i forbindelse med at årets juletre ble levert til Det hvite hus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer