Kronprinsesse Mette-Marit:

Slaktes: - Hun bør slutte

- Det er et problem, sier NOAHs Siri Martinsen.

SIGNALEFFEKT: Kronprinsessen får kritikk for valg av sko. Foto: Lise Åserud / NTB
SIGNALEFFEKT: Kronprinsessen får kritikk for valg av sko. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsesse Mette-Marit (49) og kronprins Haakon (49) var tirsdag denne uka på Raulandsakademiet i Vinje. Det er en del av parets markering av at begge feirer 50 år i år.

Motebloggen UFO No More har omtalt besøket, og har trukket fram kronprinsessens antrekk for anledningen. Bloggens hensikt er å gjøre det lettere for folk flest å kjøpe de antrekkene som kongelige har, ved å lenke til hvor de kan kjøpe plaggene.

I posten har de lenket til støvlettene som kronprinsessen hadde på seg. De beskriver skoene slik: «Prada knehøye krokodille støvletter i brun».

- Uetisk

Støvlettene til Mette-Marit kommer fra Prada og hun ble aller først observert med dem i 2007. Hun har siden blitt sett i de flere ganger, sist tirsdag denne uka.

Det skal sies at det ikke er kjent hvorvidt skoene til kronprinsessen er laget av ekte krokodilleskinn eller imitert skinn - bloggen lenker likevel til et tilsvarende par som er laget av ekte krokodilleskinn.

Overfor Dagbladet forteller Siri Martinsen ved NOAH at ekte krokodilleskill er noe man må unngå, og forklarer at flere motehus har lagt ned forbud mot dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer