Kylie Jenner:

Slaktes

Blir kalt «klimakriminell».

FÅR KRITIKK: Kylie Jenner er i hardt vær for å være i luften - med privatfly. Her sammen med Travis Scott i West Hollywood for en ukes tid siden. Foto: Skutterstock/Jim Ruymen/UPI/NTB
FÅR KRITIKK: Kylie Jenner er i hardt vær for å være i luften - med privatfly. Her sammen med Travis Scott i West Hollywood for en ukes tid siden. Foto: Skutterstock/Jim Ruymen/UPI/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Realitystjerna Kylie Jenner (24) får massiv kritikk for å ha privatfly som sitt foretrukne framkomstmiddel.

Twitterkontoen @CelebJets røpte nylig at Jenner og kjæresten, Travis Scott (31), fløy med privatfly fra byen Camarillo til Van Nuys, en tur på rundt 17 minutter. Å reise med bil ville tatt 45 minutter.

Flere anklager nå Jenner for å være en såkalt «klimakriminell», ifølge Page Six.

Kylie Jenner har også delt et innlegg på Instagram der hun og Travis Scott tilsynelatende poserer mellom de to privatflyene deres, fulgt av bildeteksten:«Vil du ta mitt eller ditt?»

I kommentarfeltet er det enkelte som hyller innlegget, mens andre brukere ser rødt og viser til klimaendringene:

«Hvorfor må jeg begrense kjøttinntaket mitt og bruke pappsugerør mens 1 % får lov til å pumpe tonnevis av karbon ut i atmosfæren for en dagstur til Palm Springs?», lød en av kommentarene.

«Rike mennesker som skamløst viser fram bidragene sine til klimaforandringer ved å bruke privatfly på det som ville vært en to timers biltur. Ja, jeg ville blitt flau over å poste dette», kommenterer en annen bruker på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.