Kylie Jenner:

Slaktes

Blir kalt «klimakriminell».

FÅR KRITIKK: Kylie Jenner er i hardt vær for å være i luften - med privatfly. Her sammen med Travis Scott i West Hollywood for en ukes tid siden. Foto: Skutterstock/Jim Ruymen/UPI/NTB
FÅR KRITIKK: Kylie Jenner er i hardt vær for å være i luften - med privatfly. Her sammen med Travis Scott i West Hollywood for en ukes tid siden. Foto: Skutterstock/Jim Ruymen/UPI/NTB Vis mer
Publisert

Realitystjerna Kylie Jenner (24) får massiv kritikk for å ha privatfly som sitt foretrukne framkomstmiddel.

Twitterkontoen @CelebJets røpte nylig at Jenner og kjæresten, Travis Scott (31), fløy med privatfly fra byen Camarillo til Van Nuys, en tur på rundt 17 minutter. Å reise med bil ville tatt 45 minutter.

Flere anklager nå Jenner for å være en såkalt «klimakriminell», ifølge Page Six.

Kylie Jenner har også delt et innlegg på Instagram der hun og Travis Scott tilsynelatende poserer mellom de to privatflyene deres, fulgt av bildeteksten:

«Vil du ta mitt eller ditt?»

I kommentarfeltet er det enkelte som hyller innlegget, mens andre brukere ser rødt og viser til klimaendringene:

«Hvorfor må jeg begrense kjøttinntaket mitt og bruke pappsugerør mens 1 % får lov til å pumpe tonnevis av karbon ut i atmosfæren for en dagstur til Palm Springs?», lød en av kommentarene.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

«Rike mennesker som skamløst viser fram bidragene sine til klimaforandringer ved å bruke privatfly på det som ville vært en to timers biltur. Ja, jeg ville blitt flau over å poste dette», kommenterer en annen bruker på Instagram.

Dette er heller ikke første gang folk reagerer på privatflybruken til Jenner. Tidligere skal hun ha brukt mellom 50 og 70 millioner dollar på et Global Express jetfly til bursdagen til dattera sin.

Jenner har hittil ikke svart på kritikken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer