Vince Vaughn:

Slaktet for dette - bryter tausheten

Nå uttaler Vince Vaughn seg om årsaken.

RYKTEFLOM: Dette håndtrykket sørget for ville spekulasjoner. Nå forteller Hollywood-stjerna sannheten om det famøse øyeblikket. Foto: Timothy Burke / Twitter
RYKTEFLOM: Dette håndtrykket sørget for ville spekulasjoner. Nå forteller Hollywood-stjerna sannheten om det famøse øyeblikket. Foto: Timothy Burke / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Vince Vaughn (50) huskes trolig best for sine komiske roller i «Wedding Crashers» og «DodgeBall». Det er heller ikke til å stikke under stol at hans tidligere romantiske forhold med Jennifer Aniston vekket oppsikt i sin tid. De ble kjærester etter å ha spilt i «The Break-Up» sammen i 2006.

«Break-Up» ble det også for duoen, som gikk fra hverandre etter en kort periode som kjærester. Det siste året har Vaughn imidlertid blitt kjent for noe helt annet enn sine romantiske forhold og filmroller.

I januar ble han nemlig filmet sammen med president Donald Trump og førstedame Melania Trump. Trioen satt ved siden av hverandre på et sportsarrangement, og ble filmet av noen andre tilskuere. Journalist Timothy Burke delte en video av det hele på Twitter den gang.

- Alltid vennlig

I videoen ser man at Vaughn tar Trump i hånda, før han gikk sin vei. Dette fikk flere til å spekulere på om skuespilleren holdt med presidenten politisk, noe som har vist seg å være upopulært i Hollywood. Skuespillerens filmer ble boikottet, mens andre kastet ut drøye personangrep.

Han valgte derimot å holde tett om stormen den gang. Nå, nesten et helt år etter at håndtrykket gikk sin seiersgang på Twitter, tar skuespilleren bladet fra munnen.

VENNLIG: Vince Vaughn forklarer at han har møtt flere politiske storheter i løpet av karrieren. Han forsøker å møte alle med samme godhet. Foto: Brian J Ritchie/Hot Sauce/REX, NTB
VENNLIG: Vince Vaughn forklarer at han har møtt flere politiske storheter i løpet av karrieren. Han forsøker å møte alle med samme godhet. Foto: Brian J Ritchie/Hot Sauce/REX, NTB Vis mer

I et større intervju med Los Angeles Times sier han følgende om hendelsen:

- Jeg har møtt mange politikere i løpet av karrieren min, og jeg har alltid vært vennlig. Jeg har møtt Nancy Pelosi, og var veldig vennlig med henne, sier han.

Nevnte Pelosi er som kjent «speaker» i Representantenes hus, og tilhører demokratene. Vaughn nevner også at han har møtt demokratiske James Carville, som han var vennlig mot.

KJENT DUO: Jennifer Aniston og Vince Vaughn var i en periode kjærester, noe de fikk mye oppmerksomhet for i sladderpressen. Her fotografert sammen i 2006. Foto: AP Photo/Michel Spingler, NTB
KJENT DUO: Jennifer Aniston og Vince Vaughn var i en periode kjærester, noe de fikk mye oppmerksomhet for i sladderpressen. Her fotografert sammen i 2006. Foto: AP Photo/Michel Spingler, NTB Vis mer

Bare støttet én

Skuespillerne la merke til at flere raste mot ham i januar, men han tok det ikke spesielt vondt.

- Jeg tror ikke de fleste mennesker tar den slags så seriøst som den lille prosentandelen som lagde kvalme gjorde. Jeg er oppvokst med ideen om at vi kan ha forskjellige meninger, og at man skal respektere og forsvare det, forklarer stjerna.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Dessuten mener han et det er merkelig at enkelte tillegger ham politiske meninger - i og med at han faktisk har uttalt seg om hvor han står politisk.

Vaughn har bare støttet én kandidat offentlig tidligere, nemlig libertarianske Ron Paul.

- Han er den eneste kandidaten jeg har støttet. Jeg har ikke noe parti jeg støtter eller er medlem av. Jeg synes faktisk det er vanskelig å finne en kandidat som er konsekvent, og som ikke bare følger hvem nå enn som finansierer deres gitte parti, sier han.

Ron Paul ble, som kjent, aldri president. I januar er det Joe Biden som tar over roret i USA, etter at Donald Trump tapte kampen om sin andre periode i Det hvite hus.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer