Naomi Campbell:

Slår alarm om stjernas diett: - Skummelt

Norsk ernærningsfysiolog reagerer på Naomi Campbells kostholdsuttalelser.

SPESIELLE MATVANER: Supermodellen Naomi Campbell fortalte nylig om matvanene sine, der hun avslørte at hun kan droppe å spise mat opptil to ganger i uka. Det får en norsk ernæringsfysiolog til å reagere. Foto: NTB Scanpix
SPESIELLE MATVANER: Supermodellen Naomi Campbell fortalte nylig om matvanene sine, der hun avslørte at hun kan droppe å spise mat opptil to ganger i uka. Det får en norsk ernæringsfysiolog til å reagere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den britiske supermodellen Naomi Campbell (49) er et av moteverdens mest kjente navn, og det er få som kan skryte på seg å ha hatt en like stor karriere som 49-åringen. Den britiske modellen er fortsatt aktiv i yrket, selv om hun var på sin desiderte karrieretopp på 90-tallet.

Nylig dukket hun opp i det amerikanske programmet «Lorraine», der hun brettet ut om hvordan hun opprettholder sin slanke figur.

Den svenske avisa Expressen er blant mediene som har omtalt intervjuet.

Dropper maten

I tv-programmet fortalte supermodellen at hun enkelte dager kan finne på å droppe maten til fordel for leskedrikk.

- Jeg spiser når jeg kjenner for det. Jeg sulter meg ikke, men om jeg vil ta en dag hvor jeg ikke spiser noe, så gjør jeg det. Da blir det bare vann eller juice, det kommer an på hva jeg føler for, fortalte 49-åringen i tv-programmet.

Ifølge den britiske modellen er ikke dietten planlagt, men Campbell forteller altså at hun kan unnvike mat opptil flere dager i uka. Videre forteller modellen at hun kan miste matlysten ved at det for eksempel er veldig varmt ute. Ellers er det visstnok humøret som avgjør hvorvidt dagen kommer til å bestå av fast føde, eller bare vann og juice.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer