Helene Olafsen:

Slår hardt ned på dette

Programlederen avkrefter ryktene.

REAGERER: Helene Olafsen reagerer på meldinger hun har fått etter lørdagens sending. Her med Anders Hoff. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
REAGERER: Helene Olafsen reagerer på meldinger hun har fått etter lørdagens sending. Her med Anders Hoff. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Hver lørdag benker flere hundre tusen TV-seere seg foran skjermen for å se hvordan det går med kjendisene i «Skal vi danse: All Stars».

Det er imidlertid ikke bare deltakerne som ser ut til å være under lupe. Også Helene Olafsen (32), som leder programmet for første gang denne sesongen, har fått flere tilbakemeldinger.

Allerede et par ganger har hun fått kommentarer fra ivrige danse-fans knyttet til sitt valg av antrekk. Likevel ser det ut til at programlederen mener kommentarene etter lørdagens sending går over streken.

- Ikke spør

Det kommer fram i podkasten «Skal vi danse», som Olafsen har sammen med programleder-makker Anders Hoff (46).

Her innleder programlederen episoden med å si at hun ikke er sikker på om kommentarene er ment som kritikk, men at det er nettopp kritikk hun tar det som.

- Jeg har fått så mange meldinger fra folk som er helt sikre på at nå er jeg gravid med mitt tredje barn, sier hun.

Det kommer fram i episoden at Olafsen hadde lånt en kjole i anledning lørdag, og at den ikke passet helt. Hun legger også lattermildt til at hun har spist mye snickers i det siste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer