«The Bachelor»:

Slår herpesalarm i dating-reality

Produksjonen måtte gripe inn etter smittefrykt.

UNGKAREN: Dette er kvinnene som kjemper om ungkaren David Jacksons hjerte. Angelina Utzeri er nummer tre fra venstre. Foto: Skjermdump Instagram
UNGKAREN: Dette er kvinnene som kjemper om ungkaren David Jacksons hjerte. Angelina Utzeri er nummer tre fra venstre. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprogrammet «The Bachelor», eller «Ungkaren» her til lands, har gjennom åra blitt et svært populært konsept som har spredt seg rundt om i verden.

I datingprogrammet skal en rekke kvinner forsøke å vinne en ungkars gunst, noe som naturligvis fører til litt drama her og der.

Denne gangen er det den tyske utgaven som byr på ekstra underholdning. Ifølge den tyske avisa Bild har det nemlig blitt slått herpesalarm i den pågående sesongen.

I sesongen som går på TV i disse dager er det David Jackson (32) som er på utkikk etter en slutt på ungkarslivet. Én av hans «friere» virker å ha sjarmert både TV-seerne og ungkaren selv, nemlig Angelina Utzeri (28).

Når hun får en egen date med Jackson, oppstår det imidlertid en litt panisk stemning i villaen.

Det framkommer nemlig at Utzeri i flere dager har vært plaget med et forkjølelsessår på leppa, som også har vært en hindring for henne når det kommer til kyssing.

Selv har hun forklart at munnsåret skal stamme fra et ublidt møte med en skorpion, noe de andre kvinnene i villaen begynner å mistenke ikke stemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer