Bianca Ingrosso:

Slår tilbake etter botox-beskyldninger

Bianca Ingrosso for stadig høre det av fansen. Nå svarer hun på ryktene.

SVARER FOR SEG: Bianca Ingrosso snakker åpent om at hun har fillers i ansiktet. Et rykte vil hun imidlertid ha seg frabedt. Foto:
SVARER FOR SEG: Bianca Ingrosso snakker åpent om at hun har fillers i ansiktet. Et rykte vil hun imidlertid ha seg frabedt. Foto: Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Om det ikke har blitt en vane, så skjer det i hvert fall ofte. Den svenske influenseren og tv-stjerna Bianca Ingrosso (25) skaper stadig overskrifter for sine uttalelser og åpenhet, og nå gjør hun det igjen.

De siste åra har hun nemlig snakket svært åpenhjertig om skjønnhetsbehandlinger, men nå slår hun selv tilbake mot rykter om at hun skal ha fikset på mer enn hun hevder å ha gjort.

Avkrefter rykter

Ifølge Expressen skal flere ha spekulert heftig på om hun har tatt botox, men det er altså, ifølge Ingrosso, ikke tilfellet.

- Det er så gøy at min DM (innboks journ.anm.) er full av kommentarer om at «å herregud, du må slutte å ta så mye botox. Øyenbryna dine bare løftes opp», sier hun i en video ifølge den svenske avisa.

Samtidig nekter 25-åringen for å ha tatt botox.

- Jeg har faktisk ikke botox noe sted, og jeg er veldig åpen og ærlig med hva jeg gjør, men jeg har ikke noe botox, slår hun fast.

Som nevnt er det ikke første gang tv-stjerna åpner opp om kosmetiske inngrep. Det gjorde hun blant annet også i oktober, men den gang fordi det hadde gått galt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer