Kelly Rowland:

Slår tilbake etter dette

Feiden mellom de to stjernene skal ha pågått i flere år.

KOMMER MED STIKK: Flere mener Kelly Rowland nå slår tilbake mot radiovert. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
KOMMER MED STIKK: Flere mener Kelly Rowland nå slår tilbake mot radiovert. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Enkelte kommentarer glemmer man aldri, ei heller om man er blant verdens største stjerner. Kelly Rowland (40), kjent fra Destiny's Child, slår nemlig først nå tilbake mot en kommentar hun fikk for to år siden, skriver blant andre danske Ekstra Bladet.

Rowland og radiovert Anele Mdoda har nemlig hatt en feide de siste åra, etter at sistnevnte i en Twitter-melding skrev at Rowland «bare er pen med sminke på».

- Slår tilbake

Twitter sto i fyr og flammer etter kommentaren, og siden skal ting bare ha ballet på seg mellom de to, ifølge den danske avisa. Mdoda skal blant annet ha etterliknet «alle» innleggene til artisten i sosiale medier.

Nå får imidlertid 40-åringen revansj.

For noen få uker siden delte radioverten et bilde av seg selv i et basseng, iført en gul bikini på Maldivene. Nå mener flere fans at Rowland endelig slår tilbake mot henne.

Nå har nemlig Rowland delt et bilde av seg selv - også hun iført en gul badedrakt. Om det ikke er akkurat den samme badedrakta, er den i det minste slående lik.

Verken artisten eller radioverten har foreløpig uttalt seg om de siste bildene, som flere altså ser på som et stikk mellom de to.

At Rowland ikke har uttalt seg er imidlertid kanskje ikke så rart - hun har trolig mer enn nok å henge fingrene i.

SAMMENBRUDD: Sangen som handler om sjalusien til tidligere bandmedlem Beyoncé ble for sterkt for superstjerna. Video: @New_Life27 Vis mer

Trakk seg tilbake

I slutten av januar delte hun nemlig den hyggelige nyheten om at hun og ektemannen Tim Weatherspoon hadde fått sitt andre barn. Sønnen Noah Jon kom til verden bare noen få dager før.

«På den 21. dagen, i det 21. året, i det 21. århundre, hilste Noah Jon Weatherspoon oss velkommen», skrev stjerna sammen med et bilde av den nyfødte sønnen og eldstemann Titan Jewell (6).

Seksåringen kom til verden i 2014 - samme år som Rowland og Weatherspoon giftet seg i et storslått utendørsbryllup på Costa Rica.

- Vi er i ekstase over å offentliggjøre at vi i dag er blitt stolte foreldre til vår første sønn. Alle er friske og glade, sa «Destiny's Child»-stjerna til People den gang.

STIKK: Emil Massa Vasstrand forteller hva han syntes om at eksen hans, Ida Myren, deltar på årets sesong av «Love Island Norge». Vis mer

Ekteparet fant kjærligheten i 2011.

Kelly Rowland er som nevnt mest kjent som et av de tre medlemmene i den berømte jentegruppa «Destiny's Child». Sammen med Beyoncé Knowles (40) og Michelle Williams (42) herjet trioen hitlistene i flere år, før de i 2006 kastet inn håndkleet for godt.

I ettertid er det utvilsomt Beyoncé som har hatt størst suksess.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer