Sophie Elise og Nora Haukland:

Slår tilbake etter klinevideo

Sophie Elise og Nora Haukland klinte til på Instagram.

SVARER: Nora Haukland og Sophie Elise har fått hard medfart. Nå svarer sistnevnte. Foto: Skjermdump fra Instagram, gjengitt med tillatelse
SVARER: Nora Haukland og Sophie Elise har fått hard medfart. Nå svarer sistnevnte. Foto: Skjermdump fra Instagram, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert

Torsdag delte influenser-duoen Sophie Elise Isachsen (27) og Nora Haukland (25) en video hvor de klinte til på Instagrams historiefunksjon. Duoen har også delt en kort snutt hvor de kysser.

Innleggene har på kort tid fått enorm oppmerksomhet i sosiale medier, og enkelte mener at de er med på å seksualisere det å være bifil. Nå forsvarer duoen videoene.

- Ikke kjærester

«Jeg har fått med meg at mange blir sure fordi jeg og Nora er så «intime» og kan både kysse og holde i hender på story etc.», skriver hun, og fortsetter:

«Nei, vi er ikke kjærester, men vi er begge bi og veldig «fri» som mennesker. Grunnen til at folk blir sinte er vel fordi de mener vi seksualiserer at to jenter kysser, men for oss er det en naturlig del av hvordan vi er, og det er selvsagt ikke for å provosere noen».

SVARER: Det er på Instagram-story Sophie Elise svarer på reaksjonene. Foto: Skjermdump fra Instagram, gjengitt med tillatelse
SVARER: Det er på Instagram-story Sophie Elise svarer på reaksjonene. Foto: Skjermdump fra Instagram, gjengitt med tillatelse Vis mer

- Lever livet

Videre skriver influenseren at de er fullt klar over at å være bi er ekte på et emosjonelt plan, og Isachsen påpeker at hennes ønske ikke er å seksualisere en legning.

«Jeg har det bare gøy og lever livet mitt, og det er vanskelig å ikke tråkke folk på tærne, for den jeg er her på Instagram er genuint den ekte og frie meg», fortsetter hun.

BLIR FLAU: Dette svarer Sophie Elise Isachsen på spørsmål om Isak Dreyer. Video: Maja Walberg Vis mer

Avslutningsvis presiserer hun igjen at både hun og Haukland dater menn på hver sin kant, og at de bare er venner.

«Men vi liker å kysse», legger hun til.

Dagbladet har vært i kontakt med Isachsen, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Haukland på sin side forteller følgende om reaksjonene:

- Det er synd at man i 2022 skal få negative reaksjoner på noe som for oss er helt naturlig. Vil også si at dette på ingen måte har vært et forsøk på «queerbaiting», som vi ble anklaget for.

- Jeg og Sophie er begge veldig åpne og har siden vi møttes kunne kysse og være fri seksuelt. Jeg synes alle bør være mer fri og åpne, og om ikke - akseptér i hvert fall at andre er det, fortsetter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer