Sophie Elise og Nora Haukland:

Slår tilbake etter klinevideo

Sophie Elise og Nora Haukland klinte til på Instagram.

SVARER: Nora Haukland og Sophie Elise har fått hard medfart. Nå svarer sistnevnte. Foto: Skjermdump fra Instagram, gjengitt med tillatelse
SVARER: Nora Haukland og Sophie Elise har fått hard medfart. Nå svarer sistnevnte. Foto: Skjermdump fra Instagram, gjengitt med tillatelse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag delte influenser-duoen Sophie Elise Isachsen (27) og Nora Haukland (25) en video hvor de klinte til på Instagrams historiefunksjon. Duoen har også delt en kort snutt hvor de kysser.

Innleggene har på kort tid fått enorm oppmerksomhet i sosiale medier, og enkelte mener at de er med på å seksualisere det å være bifil. Nå forsvarer duoen videoene.

- Ikke kjærester

«Jeg har fått med meg at mange blir sure fordi jeg og Nora er så «intime» og kan både kysse og holde i hender på story etc.», skriver hun, og fortsetter:

«Nei, vi er ikke kjærester, men vi er begge bi og veldig «fri» som mennesker. Grunnen til at folk blir sinte er vel fordi de mener vi seksualiserer at to jenter kysser, men for oss er det en naturlig del av hvordan vi er, og det er selvsagt ikke for å provosere noen».

- Lever livet

Videre skriver influenseren at de er fullt klar over at å være bi er ekte på et emosjonelt plan, og Isachsen påpeker at hennes ønske ikke er å seksualisere en legning.

«Jeg har det bare gøy og lever livet mitt, og det er vanskelig å ikke tråkke folk på tærne, for den jeg er her på Instagram er genuint den ekte og frie meg», fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.