Tori Spelling:

Slår tilbake etter kritikken

Stjernens innlegg på Instagram skapte enorme reaksjoner i kommentarfeltet.

BABYBILDE: Tori Spelling delte et Instagram-innlegg 1. april, der det så ut som at hun var gravid. Nå oppklarer hun forvirringen. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB
BABYBILDE: Tori Spelling delte et Instagram-innlegg 1. april, der det så ut som at hun var gravid. Nå oppklarer hun forvirringen. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var flere som ble overrasket over Hollywood-stjernen Tori Spellings (47) innlegg på Instagram 1. april. 47-åringen delte et bilde med sine 1,5 millioner følgere - der hun holdt godt rundt det som tilsynelatende så ut som en babymage.

«No. 6» skrev Spelling under bildet.

Siden bildet ble delt 1. april, tolket svært mange bildet som en aprilsnarr. Skuespillerens bilde klarte imidlertid å sette fyr på kommentarfeltet i løpet av få timer, og mange mente at det var usmakelig av stjernen å eventuelt spøke med graviditet.

Nå oppklarer Spelling endelig forvirringen i et nytt innlegg på Instagram. Der forklarer stjernen at det hele bare var en bløff, og at hun og ektemannen Dean McDermott (54) ikke venter sitt sjette barn.

Stikk til mediene

Hun skriver at innlegget var et stikk til mediene, som umiddelbart begynte å spekulere på om hun nok en gang ventet barn.

«Hver uke spør magasiner og annen presse om jeg er gravid. For å oppklare: nei, jeg er ikke det. Sannheten er at kroppen min ikke ble den samme igjen etter mitt femte barn», skriver Spelling i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer