Kylie Jenner:

Slår tilbake etter kritikkstorm

Kylie Jenner lar seg ikke pille på nesa.

SVARER: Kylie Jenner har mildt sagt fått hard medfart etter å ha donert penger. Nå forklarer hun sin side av saken. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB
SVARER: Kylie Jenner har mildt sagt fått hard medfart etter å ha donert penger. Nå forklarer hun sin side av saken. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste tida har den yngste søstera i Kardashian/Jenner-klanen, Kylie Jenner (23), fått hard medfart i sosiale medier.

Det hele bunner i at den styrtrike realityprofilen og sminkemogulen i helga tryglet fansen om å donere penger til sin tidligere sminkør, Samuel Rauda, gjennom nettstedet GoFundMe.

Hensikten var å hjelpe Rauda med å betale helseregningene etter at han ble alvorlig skadd i en trafikkulykke, og hadde gjennomgått en stor operasjon.

Raudas familie satte et mål for pengeinnsamlingen på omtrent én million norske kroner, og ifølge flere utenlandske medier hadde kronerullingen allerede fått inn over 825 000 norske kroner søndag morgen.

Mens fansen mente at Jenner, som har en feit bankkonto, kunne tatt seg av hele regninga alene, har hun derimot fått kritikk for å «bare» ha donert 5000 amerikanske dollar, omtrent 42 500 norske kroner.

Svarer på kritikken

Nå svarer 23-åringen følgerne sine i sosiale medier, og mener det er viktig at hun forteller sin side av saken.

«Sam er ikke min makeup-artist og dessverre har vi ikke et personlig forhold lenger, men jeg jobbet med ham for noen år siden og syntes han var den søteste», skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer