UENIG: Den britiske artisten Stacey Solomon sier i et intervju at hun vil at alle skal føle seg bra. Det i kjølvannet av negative kommentarer hun har fått på kroppen sin. Foto: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock, NTB scanpix
UENIG: Den britiske artisten Stacey Solomon sier i et intervju at hun vil at alle skal føle seg bra. Det i kjølvannet av negative kommentarer hun har fått på kroppen sin. Foto: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock, NTB scanpixVis mer

Slår tilbake etter kroppshån: - Ingen skal føle at de ikke er gode nok

Den britiske artisten snakket rett fra levra. 

(Dagbladet): Kroppspress har vært et hett tema de siste åra, og det har vært ment mye om temaet fra flere hold. Likevel opplever kvinner og menn hver dag såkalt «bodyshaming», det å bli hånet på grunn av ens kropp.

Profilerte mennesker opplever ofte sjikanerende kommentarer av slik karakter, og kjendisene har flere ganger slåss for å få det til å stoppe.

Den britiske sangeren Stacey Solomon (26) er neste i rekka på å gjøre akkurat det. Under talkshowet Loose Women fortalte hun om paparazzibildene som ble tatt av henne på ferie i Ibiza, som hun fikk kritikk for.

Det synes hun ikke stort om.

- Forferdelig

Det var Daily Mail som først omtalte saken. Solomon, som ble kjent under sin deltakelse i den britiske utgaven av «X Factor» og andre realityprogrammer, fortalte under talkshowet at hun ikke tok kommentarene til seg.

Kommentarene gikk på at stjerna hadde «hengepupper» på paparazzibildene.

Hun oppfordrer andre i lignende situasjoner til å gjøre det samme.

- Ingen skal føle at de ikke er gode nok, sa hun til de andre i programmet.

FIKK KRITIKK: Det var disse bikinibildene fra Ibiza at den britiske artisten Stacey Solomon fikk kritikk for. Under talkshowet «Loose Women» snakket hun ut om bildene. Foto: Ken McKay/ITV/REX/ Shutterstock, NTB scanpix 
FIKK KRITIKK: Det var disse bikinibildene fra Ibiza at den britiske artisten Stacey Solomon fikk kritikk for. Under talkshowet «Loose Women» snakket hun ut om bildene. Foto: Ken McKay/ITV/REX/ Shutterstock, NTB scanpix  Vis mer

26-åringen forklarte også at hun er stolt av kroppen sin og seg selv, men skjønner at andre kan ha problemer med å ta lett på det.

- Jeg ville ikke at noen skulle føle at de ikke er gode nok. Det er forferdelig, fortalte sangeren.

Hun har tidligere forsvart seg på bakgrunn av samme bilder. «Puppene mine er kommet som resultat av å være gravid og amming, og jeg elsker dem. Jeg er like sexy», har hun tidligere skrevet på Instagram, etter at The Sun hadde en artikkel om puppene hennes.

Røyket som gravid

Dette er ikke første gang Solomon har uttalt seg på bakgrunn av paparazzibilder som er tatt av henne.

I 2012, da hun var syv måneder på vei med sønnen Leighton, ble hun fotografert med en sigarett for hånden.

Det skapte oppstyr i sosiale medier, og artisten måtte legge seg flat.

- Det har vært dager hvor det har gått veldig bra, og andre dager da jeg har røyket. Jeg prøver å gå uten, men det er ikke så lett å bare kutte, sa hun i et intervju da.

Forloveden den gang, Aaron Barnham, synes ifølge henne ikke noe om røykevanen. Etter at røykebildene av Solomon ble publisert i den britiske pressen måtte hun legge seg flat

- Jeg fortjener all kritikken jeg har fått. Det er ikke en eneste del av meg som tror dette er greit, og selv om det ikke er gøy å høre vet jeg at dette ikke er bra for babyen helse. Kanskje dette gir meg mer styrke til å slutte.