Marissa Dubois:

Slår tilbake: - Ikke falsk

Modellen ble anklaget for å ha lagt seg under kniven. Nå tar hun til motmæle.

GIKK VIRALT: Etter at Marissa Dubois dukket opp på catwalken til Hot Miami Styles, har videoen av henne gått viralt. Foto: Skjermdump fra Instagram/Realitywithriss
GIKK VIRALT: Etter at Marissa Dubois dukket opp på catwalken til Hot Miami Styles, har videoen av henne gått viralt. Foto: Skjermdump fra Instagram/Realitywithriss Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell Marissa Dubois (27) slår tilbake etter at kritikere antydet at hun hadde benyttet seg av plastisk kirurgi for å oppnå sin formfulle figur.

Et klipp av Dubois som spankulerte nedover catwalken ble delt på Twitterkontoen Daily Loud, og fikk tusenvis av kommentarer – både positive og negative.

Selv om mange komplimenterte Dubois' figur, hevdet andre at deler av kroppen hennes var «falsk» og «unaturlig» – og noen anklaget henne også for å ha gjennomført flere kirurgiske inngrep.

Det var hun raskt ute med å benekte, skriver The Independent.

Svarer på anklagene

Det tok ikke lang tid før 27-åringen adresserte disse påstandene ved å delte et eldre bilde av seg selv fra ungdomstida.

«Til dere som på en eller annen måte tror at jeg har oppnådd figuren min ved hjelp av plastisk kirurgi – dette var meg på videregående».

Fansen var raskt ute med å hylle modellen, og flere påpekte at hun ikke trengte å bevise noe som helst.

«Det er alltid smart å beholde eldre bilder, men i dette tilfellet – la haterne hate. Du trenger ikke bevise noe for noen!», var det en som skrev, hvorpå en annen parerte med:

«Du skylder ingen en forklaring. Du er nydelig».

Vekt-kritikk

Den Miami-baserte modellen og influenseren gikk viralt i helga etter at en video av henne på catwalken til Hot Miami Styles tok av på sosiale medier.

Selv om videoene har fått tusenvis av likerklikk, har som nevnt ikke alle i kommentarfeltet vært like begeistret for opptredenen hennes.

Enkelte nettroll hevdet at hun ikke hadde noe på catwalken å gjøre, ettersom de mente hun var overvektig, men også disse tilbakemeldingene ble raskt sablet ned, hvorpå flere påpekte at hun var et «friskt pust som viste mangfold i modellbransjen».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer