Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Prinsesse Märtha Louise:

Slår tilbake mot bruddryktene

- Märtha Louise er min tvillingflamme.

- BRYR OSS IKKE: Denne helga har det i internasjonal presse blitt hevdet at prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har gått fra hverandre Det stemmer ikke, bedyrer sistnevnte. Foto: NTB scanpix
- BRYR OSS IKKE: Denne helga har det i internasjonal presse blitt hevdet at prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har gått fra hverandre Det stemmer ikke, bedyrer sistnevnte. Foto: NTB scanpix Vis mer

Denne helga har det i tysk og sveitsisk presse sirkulert rykter om at prinsesse Märtha Louise (48) og Durek Verrett (45) skal ha gått fra hverandre.

Disse oppslagene har blant annet hevdet at tonen mellom de to skal være dårlig, og at Verrett har avfulgt prinsessa på Instagram.

Sistnevnte påstand var ikke vanskelig å etterprøve, og det viser seg at den selverklærte sjamanen fortsatt følger begge av prinsessas kontoer på bildedelingstjenesten. Bruddet er heller ikke reelt, kan Verrett fortelle.

JOBB: Durek Verrett, også kjent som sjaman Durek, annonserte på sin Instagram-konto at han vil starte i en ny TV-jobb. Bilder fra CBS. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Tvillingflamme

I en SMS til VG skriver han følgende:

- Märtha Louise er min tvillingflamme. Vi bryr oss ikke om disse ryktene, skriver Verrett til VG.

Paret har stått i mang en storm sammen det siste året, men har likevel klart å bevare kjærligheten. Ved flere anledninger har de uttalt at de er glade i hverandre. Det er omtrent et år siden de to ble et par. Offentliggjøringen av det kom først i mai i fjor.

Det har derimot ikke bare vært enkelt for paret, selv om de på hver sin kant er godt vante med å motta kritikk. Ganske nylig åpnet amerikaneren seg om hvordan det er å være i forhold med ei norsk prinsesse.

I podkasten «The Life Stylist» fortalte han at han og kjæresten stadig er omringet av paparazzier hvorhen de går. Verrett forklarer at oppmerksomheten rundt kunngjøringen av forholdet deres tok ham på senga.

MED KONGEPARET: Durek Verrett var med kongefamilien på høytidsmesse første juledag. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Bragt skam

- For å være ærlig, da vi kunngjorde forholdet vårt globalt, gikk jeg inn i sjokk. Jeg gråt til kjæresten min, lå i senga og skalv. Uansett hvor jeg gikk ut av døra var det et kamera i ansiktet mitt, sa han til podkastvert Luke Storey.

Verrett hevdet fotografene ligger på lur under busker, biler og trær for å få knipset et bilde av ham og prinsessen, og at det er Märtha Louise som har lært ham å spotte dem, blant annet under 17. mai-feiringen på Slottet.

Han fortalte også at han blir opplært på norsk kultur, og hva han bør si og ikke.

TOK FEIL: Durek Verrett snakket direkte med sine følgere på Instagram og kom med en beklagelse til Norge. Video Instagram / Klipp: Øystein Sæthre Vis mer

- Det er som et krasjkurs. Jeg gjør mye feil, jeg skal være ærlig om det. Jeg har gjort noen alvorlige feil, jeg har brakt skam over henne, kongefamilien og barna hennes, og jeg må ta ansvar for de tingene jeg har gjort. Jeg er ikke perfekt, og jeg hevder heller ikke at jeg er det, sa han, og fortalte at han lærer om den norske kulturen.

Videre snakket Verrett om alt hatet han har fått, og rasismen han opplever. Det ønsker verken han eller prinsessen å akseptere, sier han.

- Det er en balanse. Jeg har blokkert folk, kjæresten min har blokkert folk. Hvorfor forsvare deg overfor folk som ikke forstår hvem du er, spurte han.

- AVTRYKK I VAGINA: Durek Verrett, også kjent som prinsesse Märtha Louises kjæreste og selvutnevnt sjaman, uttalte seg om kvinners vagina og sexpartnere til det irske nettstedet Xposé. Det likte ikke kjendislegen Wasim Zahid. Video: Wasim Zahid. Klipp: Marie Røssland Vis mer

Verrett har vært i hardt vær helt siden han og Märtha Louise offentliggjorde sitt forhold i mai i fjor. Blant annet ble den norske oversettelsen av boka hans, «Spirit Hacking», stoppet av forlaget etter kritikk.

45-åringen har også gått hardt ut mot norsk presse, noe han siden har beklaget. Denne vinteren har tv-programmet «The Doctors TV» fått refs av norske leger etter at Verrett gikk ut med at han blir fast ekspert i programmet.

Hele Norges coronakart