Kelly Clarkson:

Slår tilbake mot diettrykter

- Ingenting av dette er sant.

RYKTER: Etter at Kelly Clarkson (37) det siste året har gått ned i vekt igjen, har det versert rykter om rare piller og dietter. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: Etter at Kelly Clarkson (37) det siste året har gått ned i vekt igjen, har det versert rykter om rare piller og dietter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kelly Clarkson (37) er for de aller fleste best kjent for sin musikalske karriere. Etter at hun vant «American Idol» i 2002, gikk Clarkson videre til en suksessrik solokarriere, og huskes kanskje aller best for låten «Since U Been Gone».

Bak fasaden besto 37-åringens liv imidlertid av en konstant kamp for å holde seg tynn.

Clarkson har ikke lagt skjul på at hun har gått opp og ned i vekt siden den gang, og har selv uttalt at hun hadde det forferdelig da hun var på sitt tynneste.

Etter at hun startet i jobben som mentor i det populære tv-programmet «The Voice» i 2018, har hun derimot gått ned i vekt igjen.

Unaturlige slankemetoder

I den forbindelse har det versert rykter om at 37-åringen skal ha fått beskjed om å gå ned i vekt av ledelsen, ifølge Radar Online. En kilde forteller derimot at det har vært sangstjernens eget valg å gå ned i vekt.

- Hun var lei av å presse seg inn i klær som ikke satt slik hun ville, forteller kilden til Radar Online.

I sosiale medier har det også florert rykter om at 37-åringen skal ha brukt unaturlige slankemetoder. På sin egen Twitter-konto nektet sangeren for at hun har tatt i bruk noen form av piller eller rare dietter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer