Prins Charles:

Slår tilbake mot dosete-ryktene

- Du kan ikke tro på alt du hører.

RYKTER: Ifølge utenlandsk presse skal det ha gått rykter om at prins Charles har med seg et privat dosete på reiser. Nå avkrefter han ryktene. Foto: NTB Scanpix.
RYKTER: Ifølge utenlandsk presse skal det ha gått rykter om at prins Charles har med seg et privat dosete på reiser. Nå avkrefter han ryktene. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge Sky News har det gått rykter om at prinsen av Wales, prins Charles (69), alltid har med seg sitt eget private dosete på reiser.

For kort tid siden var prinsen og hans kone, hertuginne Camilla (70), på en sjudagers reise til Australia - og det var under et radiointervju med kanalen Hit105 spørsmålet om ryktet ble stilt.

- Min egen hva?, svarte prinsen, ifølge Sky News, før han la til:

- Du kan ikke tro på alt du hører.

Det britiske hoff ville imidlertid ikke kommentere hendelsen i intervjuet til nyhetskanalen, men prinsens kommunikasjonsansvarlig, Julian Payne, var raskt ute med å tøyse om do-ryktet.

- Prinsens og hertuginnens tur til Australia og Vanuatu har startet: 30 møter, sju dager, en Commonwealth Games, null personlig dosete, skrev han på Twitter.

Ny biografi

Ifølge Sky News skal rykte om prinsens personlige dosete stamme fra boka «Rebel Prince: The Powert, Passion and Defiance og Prince Charles», en ny biografi om den britiske prinsen, skrevet av journalisten og forfatteren Tom Bower.

I samme biografi hevder Bower at den britiske prinsen og hans PR-team planla en egen kampanje for å få Camilla «godkjent» inn i kongefamilien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer