Fyrsteparet av Monaco:

Slår tilbake mot ekteskapsrykter

- Hun dro ikke fordi hun var sint på meg.

RYKTER: Flere vil ha det til at fyrstinne Charlenes fire måneder lange reise kom som følge av trøbbel i ekteskapet. Nå svarer fyrst Albert på ryktene. Foto: Kevin Dietsch / UPI / Shutterstock / NTB
RYKTER: Flere vil ha det til at fyrstinne Charlenes fire måneder lange reise kom som følge av trøbbel i ekteskapet. Nå svarer fyrst Albert på ryktene. Foto: Kevin Dietsch / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden mai har fyrstinne Charlene av Monaco (43) vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika på grunn av alvorlig sykdom. Fyrstinnen var på reise på Afrikas sørkyst da hun ble lagt inn på sykehus og operert for en infeksjon i øre, nese og hals.

Dermed har hun også måttet være borte fra ektemannen prins Albert (63) og parets to tvillinger, Gabriella og Jacques (6).

Både fyrsten og fyrstinnen har vært ærlige om at det har vært en utfordrende tid, men ryktebørsen har lenge villet ha det til at det er trøbbel i ekteskapet som ligger bak reisen.

Det stemmer ikke, skal vi tro fyrsten selv.

- Ikke sint på meg

Gjennom de siste fire månedene har nemlig flere spekulert i om det hele dreier seg om at fyrsteparets ekteskap henger i en tynn tråd. I et nytt intervju med People avkrefter fyrsten ryktene.

- Hun forlot ikke Monaco i hast. Hun dro ikke fordi hun var sint på meg eller noen andre. Hun skulle til Sør-Afrika for å jobbe med stiftelsen sin der nede, og tilbringe tid med hennes bror og noen venner, forteller han ærlig.

Fyrsten forteller videre at det hele var ment å være en reise på maks ti dager, men at hun var uheldig og fikk en infeksjon mens hun var på reisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer