Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«American Horror Story»-stjerna Sarah Paulson:

Slår tilbake mot fordommer: - Hva mer kan jeg si? Vi elsker hverandre

Skuespiller Sarah Paulson (43) om utfordringene rundt forholdet til Holland Taylor (74).

SAMMEN I TO ÅR: Skuespillerne Sarah Paulson og Holland Taylor ble et par i 2015, og har siden det vært et av Hollywoods mest omtalte. Veien har imidlertid ikke vært uten hindringer. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I TO ÅR: Skuespillerne Sarah Paulson og Holland Taylor ble et par i 2015, og har siden det vært et av Hollywoods mest omtalte. Veien har imidlertid ikke vært uten hindringer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like før jula i 2015 kunngjorde skuespiller Holland Taylor (74) at hun hadde funnet lykken med Sarah Paulson (43).

Siden har interessen for duoens kjærlighetsliv skutt i været.

Paret er imidlertid kjent for å verne om privatlivet, og deler sjelden detaljer rundt eget forhold.

I begynnelsen av desember ga imidlertid Paulson et innblikk i hvordan paret møttes, og forklarte samtidig at de i starten av forholdet ble bedt om å holde romansen hemmelig.

MØTER FORDOMMER: Det er en aldersforskjell på 32 år mellom Holland Taylor og Sarah Paulson. Det har fått flere til å reagere. Foto: NTB Scanpix
MØTER FORDOMMER: Det er en aldersforskjell på 32 år mellom Holland Taylor og Sarah Paulson. Det har fått flere til å reagere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke definert

43-åringen, som har gjort seg særdeles bemerket i kultserien «American Horror Story», legger ikke skjul på at hennes mange valg i livet kan beskrives som «ukonvensjonelle».

I et større intervju med Town & Country forklarer stjerna hvorfor hun velger å ikke dele private detaljer med offentligheten.

- Jeg ønsker ikke å bli definert ut fra hvem jeg deler min seng, mitt hus, og min sjel med, sier Paulson til magasinet.

Selv om fansen i sin tid kom med gratulasjoner da forholdet ble kjent, har 43-åringen innrømmet at det i starten var vanskelig å gå offentlig ut med romansen.

STJERNE: Holland Taylor er for mange kjent som mora til Alan og Charlie i «Two and a half men». Foto: 2014 Warner Brothers International Television, TV3
STJERNE: Holland Taylor er for mange kjent som mora til Alan og Charlie i «Two and a half men». Foto: 2014 Warner Brothers International Television, TV3 Vis mer

- Opptre sannferdig

Blant annet skal flere har påpekt at hun måtte være forsiktig, da hennes «kjærlighetsrelasjon kunne få en negativ innvirkning på karrieren».

Skuespilleren forklarer at hun er bevisst på at fordommer eksisterer. Hun understreker imidlertid at privatlivet er hennes eget. Samtidig mener hun det er leit å måtte holde tilbake visse private detaljer, som kunne vært med å skape mer åpenhet.

- Jeg ønsker å opptre ansvarlig og sannferdig, uten å gjemme meg. Det er komplisert, for det er mye hat i verden. Mye godt kan komme ut av å «normalisere» noe som visse mennesker oppfatter som unormalt, sier hun og retter fokuset mot sin 32 år eldre kjæreste:

- Vårt forhold representerer en viss mengde håp og risiko. Kanskje det er noe modig ved det. Kanskje det oppfordrer andre til å ta modige valg. Hva mer kan jeg si? Vi elsker hverandre.

- ELSKER HVERANDRE: Sarah Paulson har den siste tida vært særdeles åpenhjertig om sine følelser for Holland Taylor. Selv håper hun å bryte ned fordommer. Foto: NTB Scanpix
- ELSKER HVERANDRE: Sarah Paulson har den siste tida vært særdeles åpenhjertig om sine følelser for Holland Taylor. Selv håper hun å bryte ned fordommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vakreste kvinnen

Selv om paret i starten var tilbakeholden, stiller de i disse dager ofte på røde løpere og andre arrangementer sammen.

Duoen møtte hverandre for første gang for rundt ti år siden, og selv om Paulson på den tida var sammen med skuespilleren Cherry Jones (59), var det en umiddelbar tiltrekning mellom dem.

Saken fortsetter under:

ÅPEN OM FORSKJELLEN: Skuespillerparet Holland Taylor og Sarah Paulson lot seg avbilde sammen mes skuespiller Regina King under etterfesten til Critics Choice Awards i 2016. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN OM FORSKJELLEN: Skuespillerparet Holland Taylor og Sarah Paulson lot seg avbilde sammen mes skuespiller Regina King under etterfesten til Critics Choice Awards i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Taylor var sannsynligvis den vakreste kvinnen jeg noen gang hadde sett, fortalte hun i et intervju med New York Times i forfjor.

Noen år seinere møtte de to skuespillerne tilfeldigvis hverandre igjen, og kort tid etter begynte de å følge hverandre på Twitter. Deretter sendte de hverandre meldinger før de bestemte seg for å ta en middagsdate sammen.

I dag har de vært kjærester i mer enn to år, og aldersforskjellen spiller absolutt ingen rolle for 43-åringen.

- Jeg er sammen med en mye eldre person, og folk synes det er veldig fascinerende og merkelig. For min del er det det minst interessante ved meg, har hun tidligere uttalt.

Foruten «American Horror Story», er Paulson også kjent fra «American Crime Story» og «Twelve Years a Slave» - for å nevne noe. Hun er også aktuell i den kommende filmen «Ocean's 8».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!