Hertuginne Meghan:

Slår tilbake mot mobbe-anklager

Hertuginne Meghan blir beskyldt for å ha fått ansatte til å gråte.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har på ingen måte roet seg rundt prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) selv om de i fjor valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter.

Ifølge The Times har ansatte ved Hoffet nå hevdet at Meghan har stått bak mobbing av flere ansatte på Kensington Palace da hun og prinsen bodde der. Hun skal også ha gjort at enkelte tok til tårene.

- Ærekrenkende

Dette kjenner ikke 39-åringen, som venter sitt andre barn med prins Harry, seg igjen i. Det forteller hun gjennom sin talsperson, ifølge ET Online.

- La oss bare si det som det er. En velplanlagt svertekampanje basert på villedende og skadelig feilinformasjon, sier talspersonen, og fortsetter:

- Vi er skuffet over å se at denne ærekrenkende skildringen av hertuginnen av Sussex, blir gitt spalteplass av et medie.

Videre mener talspersonen at det ikke er tilfeldig at slike forvrengte beskyldninger kommer bare kort tid før hertuginnen og prins Harry seinere denne uka skal snakke ut for første gang siden de i fjor trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter.

- Hertuginnen er såret over det siste angrepet på karakteren hennes, spesielt siden hun har vært målet for mobbing selv, og er dypt forpliktet til å støtte dem som har opplevd smerte og traumer, sier talspersonen, som legger til at Meghan er fast bestemt på å skulle fortsette arbeidet sitt mot mobbing.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer