Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Slår tilbake mot ryktene

Under et døgn etter at flere medier meldte at stjerneparet hadde gått hver til sitt kommer de med en uttalelse.

AVVISER RYKTENE: Stjerneparet går hardt ut mot bruddryktene og påpeker at de fortsatt er et par. Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / NTB
AVVISER RYKTENE: Stjerneparet går hardt ut mot bruddryktene og påpeker at de fortsatt er et par. Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går meldte flere medier at stjerneparet Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) hadde brutt forlovelsen. New York Post-spalten Page Six var først ute med å omtale bruddet mellom paret.

Nyheten ble også bekreftet av mange andre amerikanske medier, deriblant CNN, Yahoo News og People Magazine. Dagbladet var også blant mediene som omtalte nyheten.

Lopez og Rodriguez har selv ikke uttalt seg, før nå. I en uttalelse til People og TMZ kommer det nemlig fram at de ble like sjokkerte over nyheten om at de hadde gått hver til sitt, som trolig resten av fansen.

- Alle artiklene stemmer ikke. Vi jobber oss gjennom noen ting, heter det i den ferske uttalelsen fra stjerneparet.

Utsatte bryllupet

Rodriguez og Lopez forlovet seg i 2019. «Hun sa ja», skrev Rodriguez til et bilde på Instagram den gang, av Lopez' hånd smykket med en stor diamantring. 51-åringen delte selv bildet på sin profil.

Helt siden de avslørte forlovelsen i 2019 har imidlertid bryllupet blitt utsatt flere ganger. Lopez' har blant annet uttalt at hun ikke stresset med å bli gift, til tross for at hun har en ring på fingeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer