Khloé Kardashian:

Slår tilbake mot ryktene

- Det er galskap, sier Khloe Kardashian.

RYKTER: Khloe Kardashian har sett seg lei av spesielt ett rykte som har florert over lengre tid. Foto: Photo Image Press / Shutterstock / NTB
RYKTER: Khloe Kardashian har sett seg lei av spesielt ett rykte som har florert over lengre tid. Foto: Photo Image Press / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjerna Khloé Kardashian (37) er ikke fremmed for pynte litt ekstra på bildene sine på sosiale medier. Ved flere tilfeller har hun til og med gått så langt at hun har sett helt ugjenkjennelig ut.

Som følge av en rekke redigeringstabber og skandaler innad i den berømte Kardashian-familien, har 37-åringen trolig blitt godt vant til å stå i heftige kritikkstormer.

I et nytt intervju snakker hun nærmere om hvordan hun egentlig håndterer det, og slår hardt ned på spesielt ett rykte som har plaget henne over lengre tid.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Det er galskap

Tirsdag gjestet nemlig Kardashian podkasten «Not Skinny But Not Fat», der hun forteller at hun helt fint klarer å prelle av seg kritikken fra nettrollene, så lenge hun har mulighet til å ta kontroll over det.

Det er imidlertid et rykte hun ikke kan kontrollere - og som fremdeles fornærmer henne - nemlig at hun har tatt flere ansiktstransplantasjoner, skriver blant andre Page Six og Glamour.

- Det pleide å plage meg da folk sa at jeg har tatt 12 ansiktstransplantasjoner. Jeg bare: «Herregud, har jeg?», så tenkte jeg: «Det er galskap», forklarer realitystjerna i podkasten.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer

37-åringen følger opp med at hun ikke har funnet ut hvor ryktet egentlig stammer fra, og insisterte nok en gang på at hun bare har hatt én neseoperasjon.

- Det plaget meg ikke. Det fornærmet meg. Jeg kunne bare ikke finne ut hvorfor folk trodde det. Jeg har tatt en neseoperasjon som jeg elsker. Jeg vil at alle skal vite det. … jeg bryr meg ikke og vil ikke lyve om det.

- Sammenlikner oss

Til tross for at realitystjerna påstår at ryktene ikke plager henne, innrømmer hun likevel at det er noe som også går inn på henne.

- Det gamle meg kontra hvordan jeg ser ut nå ... eller til og med bare sammenlikne meg med søstrene mine hele tida. Det er sånn, dere, det er slik vi ser ut, så jeg føler at dere burde vite det nå. Herregud, jeg hører det hele tida, sier hun.

SØSTRE: Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian og Kendall Jenner på People's Choice Awards i Los Angeles i 2011. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
SØSTRE: Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian og Kendall Jenner på People's Choice Awards i Los Angeles i 2011. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

Videre forklarer Kardashian at hun er fullt klar over at hun har fått mer kritikk på nettet enn sine berømte søsken.

- Jeg takler det, jeg tror virkelig at jeg gjør det, men jeg vet ikke hva som er grunnen, forteller hun.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer