Bruce Willis:

Slår tilbake: - Ville det

Oppklarer tilsynelatende misforståelse.

RYKTER: Det har gått rykter om at Bruce Willis ble presset til å jobbe, nå svarer advokaten. Foto: AFP / Tolga Akmen / NTB
RYKTER: Det har gått rykter om at Bruce Willis ble presset til å jobbe, nå svarer advokaten. Foto: AFP / Tolga Akmen / NTB Vis mer
Publisert

I mars kom nyheten om at Hollywood-skuespiller Bruce Willis (67) hadde lagt filmkarrieren på hylla. Samtidig ble det kjent at Willis var rammet av diagnosen afasi, som er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

Den siste tida har det imidlertid florert rykter om at Willis' gode venn og filmprodusent Randall Emmett (51) har presset skuespilleren til å jobbe, til tross for hans medisinske tilstand.

Det ble kjent torsdag, da den prisvinnende journalisten Amy Kaufman i LA Times skrev en lengre artikkel om anklager mot Emmett. Der hevdes det at produsenten visste hvordan det sto til med Willis' helse, uten å ta noe særlig hensyn til det.

Lurte alle - Reklamefilmen med Bruce Willis fikk mange til å glede seg forgjeves. VIDEO: Advanced Auto Parts. REPORTER: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer

Selv har han benektet anklagene. Nå går også Willis' advokat ut og oppklarer misforståelsen.

- Min klient fortsatte å jobbe etter han fikk diagnosen fordi han ønsket å jobbe og var i stand til å gjøre det, akkurat som mange andre diagnostisert med afasi som er i stand til å fortsette å jobbe, uttalte Martin Singer til Los Angeles Times, og la videre til:

- På grunn av at Willis dukket opp i disse filmene, kunne de bli finansiert. Det resulterte i at tusenvis av mennesker hadde jobb, mange også under covid-19-pandemien.

Også en representant for Emmett har uttalt seg om saken. Det gjorde vedkommende overfor Us Weekly, og mente at skuespilleren aldri ville vært på et filmsett om han ikke ønsket det selv.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

- Randall er veldig stolt av arbeidet han og Bruce Willis har gjort de siste 15 åra. I hver eneste film de har gjort sammen, likte Bruce å være på settet, spille golf, gå på middager og snakke med besetningen. Hvis Bruce ikke hadde ønsket å være på settet, ville han ikke vært der. Willis er en av de største skuespillerne i sin tid og var ettertraktet av flere produksjonsselskaper fram til han nylig gikk av med pensjon. Randall regner ham blant sine nærmeste venner, sa representanten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer