Khloé Kardashian:

Slår tilbake

Khloé Kardashian får stadig hard medfart for bildene sine i sosiale medier. Nå har hun fått nok.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier siden, men skal ha blitt lagt ut ved en feil.

Dette har ført til at Kardashian-teamet har jobbet på spreng for å få bildet fjernet fra nettet de siste dagene, og flere kopier har blitt slettet etter juridiske trusler fra PR-teamet.

Men først nå tar Khloé Kardashian selv bladet fra munnen. Det gjør hun på Instagram, hvor hun har delt både bilde og videoer av seg selv for å vise hvordan hun ser ut, men også med en tilhørende hjerteskjærende tekst.

- Blir aldri vant til det

«Hei folkens. Dette er meg og kroppen min uredigert og uten filter. Bildet som ble delt denne uka var vakkert. Men som en som har slitt med selvbildet hele livet og noen da tar et bilde av deg som ikke er flatterende i dårlig lys og ikke viser kroppen du har jobbet beinhardt for å få, og så dele det med verden, da bør du ha alle rettigheter til å be om at det ikke blir delt - uansett hvem du er», skriver hun.

Videre innrømmer 36-åringen at det konstante presset og dømmingen hele livet hennes til å være perfekt har vært for mye å takle. Kardashian lister også opp en rekke usmakelige ord som er brukt for å beskrive henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer